HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BBP Elbistan'da seçim startını verdi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Elbistan İlçe Teşkilatı, 2014 yılının Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimlerle ilgili çalışmalarına başladı.

KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Elbistan İlçe Teşkilatı, 2014 yılının Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimlerle ilgili çalışmalarına başladı. BBP İlçe Başkanı İbrahim Kılıç, seçim startını verdiklerini ifade ederek, bölge halkından destek istedi.

BBP Elbistan İlçe Teşkilatı, özel bir otelin kahvaltı salonunda ilçe yönetimi ve bölgede görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek, seçim sürecinde izleyecekleri siyasi süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

BBP İlçe Başkanı İbrahim Kılıç, toplantının amacının yeni seçilen yönetimi tanıtmak ve yaklaşan yerel seçimlerde BBP’nin Elbistan’da ortaya koyacağı tavrı açıklamak olduğunu söyledi.

Kılıç, bugün itibariyle Elbistan’da yerel idareler seçimine start verdiklerini kaydederek, yeni yapılanmalarıyla, yeni kadrolarının, Alperen Ocağı’nın, kadın kollarının Elbistan'a hizmet yarışında olacaklarını dile getirdi.

Büyük Birlik Partisi kurulduğu günden bugüne, tam yirmi yıldır dürüst, ilkeli ve seviyeli siyasetinden hiçbir zaman ödün vermediğini kaydeden İbrahim Kılıç, memleket değerlerinde daimi olarak, olumlu politikalar ürettiklerini söyledi.

Türkiye çehresinde gelişen bütün müspet hizmetlere hep destek olmuş, menfi yapılanmaların ise, her zaman karşısında olduklarını ifade eden Kılıç, BBP merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun kendilerine bıraktığı emanete sonuna kadar sahip çıkacaklarını söyledi.

Tüm Türkiye olduğu gibi, Elbistan’da da yaklaşan seçimlere dürüst kadrosu ve projeleriyle hazır olduklarını belirten Kılıç, çıktığımız bu yolda başarılı, muvaffak olacaklarını dile getirdi.

Kılıç, oligarşik yapıların, para güçlerinin getirdiği neticeye bakmadan, biz doğru bildiğimiz yolda dimdik yürüyeceklerini ve zaferle yükümlü değil, seferle yükümlü olan insanlar olacaklarını söyledi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler