HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çin'de bardak çektiren adamın sırtında delikler oluştu

Çin'de sırtına bardak çektiren bir adamın sırtında yanıklar oluştu. 1 ay boyunca her gün bardak çektiren adamın sırtında delikler meydana geldi.

Çin'de bardak çektiren adamın sırtında delikler oluştu

Daily Mail'de yayınlanan habere göre, Çin'de bir adam sırtına bardak çektirince sırtında delikler oluştu. 63 yaşındaki Li Lin isimli adama bardak çektirmenin donmuş omzuna iyi geleceğini söylediler.

Adam 1 aydır aynı yerde her gün bardak çektirdiğini söyledi. Seansların her birinde bardaklar aynı yerlere yerleştirildi. Son 10 günde bardakların yerlerinde kabarcıklar oluşmaya başladı.

Li tedaviye son vermek yerine eşinden sırtına yağ ile masaj yapmasını istedi. Gittiği son seanstan dönerken kendini kötü hisseden ve ateşi yükselen adam hemen hastaneye koştu.

Xie Liang isimli doktor, Li'nin acil servise geldiğinde 37.7 derece ateşi olduğunu ve sırtının tamamen şiş olduğunu bildirdi. Muayenenin sonucunda ise vücudunda bakteriyel enfeksiyon bulundu. Doktorlar eğer hemen hastaneye gelmeyip bardak çektirmeye devam etseydi kan zehirlenmesiyle karşı karşıya kalabileceğini söyledi. Li'nin hayati tehlikesi yok ve durumu iyiye gidiyor.

Uzmanlar, bardak çekme uygulamasının ciltte yanığa ve enfeksiyona neden olduğu için bardakların her seferinde farklı noktalara yerleştirilmesi konusunda uyardı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler