HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

IŞİD'in çocuk infazcısını Fransa'da sınıf arkadaşları tanıdı

Geçtiğimiz günlerde IŞİD’in İsrail casusu olduğunu iddia ettiği bir genci infaz ettirdiği 12 yaşındaki çocuk infazcıyı Fransa’da sınıf arkadaşları tanıdı.

İnfaz videosunu seyreden çocukların, arkadaşlarını tanımaları sonrası psikolojik destek aldıkları bildirildi. Focus dergisinin Fransız "La Depeche“ gazetesine dayanarak verdiği haberde, çocuğun Mart 2014’e kadar Güney Fransa’nın Toulouse kentindeki bir okula gittiği yer aldı. Sınıf arkadaşlarının aileleri, infazcı çocuğu oldukça utangaç ve sessiz olarak anlattılar. Haberde, çocuğun aşırılık eğiliminin oldukça aşırı dinci olarak bilinen üvey babasının etkisi altında oluştuğu belirtildi.

İSRAİL CASUSU DİYE İNFAZ ETMİŞTİ

IŞİD, geçtiğimiz günlerde 12 yaşındaki çocuğun, İsrail casusu olduğunu iddia ettiği bir gencin infaz edişinin görüntülerini yayınlamıştı.Profesyonelce bir kurguyla hazırlanan ve Rakka yakınlarında çekildiği sanılan 13 dakikalık görüntü, İsrail ajanı olduğu iddia edilen Muhammad Said İsmail Musallam adlı 19 yaşındaki İsrailli Arap vatandaşının sözde itiraflarıyla başlıyor. İsrail'de ajanlık eğitimi aldıktan sonra Türkiye üzerinden Suriye'ye geçtiğini söyleyen genç, daha sonra boş bir alana götürülüyor. Muhammad Said İsmail Musallam, 12 yaşındaki Fransız çocuk tarafından tabancayla başından vurularak öldürülüyor.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler