HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melanie Trump eşinden 'tiksinir' gibi hareketi olay oldu

ABD First Lady'si Melanie Trump'ın eşi Donald Trump'ı sevmediğine yönelik iddialar ve söylentiler, bu videonun ardından daha da kuvvetlendi. Melanie Trump'ın son hareketi sosyal medyada çok konuşuldu.

ABD Başkanı Donald Trump'ın yemin töreninde, eşi Melania Trump'ın asık yüzüyle yakalanmasının ardından 'eşinden nefret ettiği' dillendirilmeye başlanmıştı. Melanie Trump'ın bu hareketinin ardından, ABD Başkanı Trump koluna dokunduğunda 'tiksinircesine irkilmesi' iddiaları sosyal medyada bir kez daha gündeme getirdi.

20 Ocak'ta gerçekleşen yemin töreni sırasında, kürsüde eşi Donald Trump'ın hemen arkasında bulunan Melanie Trump'ın, eşi Donald Trump'ın kendisine baktığı anda gülümsemesi, döndüğü anda da birden bire suratını asmasıyla sosyal medyada 'nefret' iddiaları dolaşmaya başlamıştı.

"MELANIE TRUMP ASLINDA ÇOK MUTSUZ"

Bazı beden dili uzmanları, davranış bilimciler ve psikologlar, Melanie Trump'ın hareketlerinin 'nefret'e ve 'sevgi eksikliği'ne dayalı olduğunu ileri sürmüş, Melanie Trump'ın dışarıdan çok mutlu görünecek şekilde rol yaptığını ve aslında çok mutsuz olduğunu iddia etmişlerdi.

Elitedaily'de yer alan habere göre, 18 Şubat Cumartesi günü, ABD'nin Florida eyaletinde, İsa'nın yeminini okuyan Melanie Trump'ın, duayı bitirmesiyle birlikte, eşi Trump'ın koluna temas etmesiyle irkildiği anlar sosyal medyada defalarca paylaşıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler