HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milyonlarca kez izlenen görüntülerin kahramanları konuştu

BBC'ye canlı bağlantı yapıldığı sırada çocuklarının odaya girmesiyle oluşan ve büyük ilgi çeken anların kahramanı aile ilk kez konuştu.

Güney Kore'de Pusan National Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi Bölümü'nde Doçent olan Robert Kelly, BBC televizyon kanalına kendi evinden canlı yayına bağlandığı sırada çocuklarının odaya girmesi ve olayın görüntüsünün tüm dünyada büyük ilgi çekmesinden sonra ilk kez açıklama yaptı.

Robert Kelly, Wall Street Journal'a yaptığı açıklamada, "Şaşkınlık, utanma, eğlenme gibi karmaşık duygular içine girdim. Görüntüler gerçekten çok eğlenceliydi. Ben de herkes gibi oturup izledim ve çok eğlendim." dedi.

Kelly, hakkındaki "Takım elbisenin altına eşofman giydiği için kalkıp çocuğunu odadan çıkaramadı." söylentilerine şaka yollu, "Evet, altımda eşofman vardı." cevabını verdi. Haberde, Kelly'nin canlı yayın sırasında kot pantolon giydiği belirtildi.

BBC'ye bağlandığı sırada kapıyı kilitlemeyi unutan Kelly, 4 yaşındaki kızı Marion ve arkasından 8 aylık oğlu James'in aniden odaya girmesiyle neye uğradığını şaşırdı. Yaşadığı şaşkınlık ve şokla ne yapacağını bilemeyen Kelly, odaya giren kızını arkasına dönmeden eliyle uzaklaştırmaya çalışınca ilginç görüntüler ortaya çıktı. Odaya giren 2 çocuğun ardından çocukların peşinden hızla odaya giren eşi Kim Jung-A'nın büyük bir telaşla çocukları odadan çıkarmaya çalışması da büyük ilgi gördü.

Kim yaşanan durumla ilgili, "Kelly genelde kapısını kilitler. Çocuklar, kapının kilitli olduğunu fark edince yanıma gelirler. O an gelmediler. Ben de kapının açık olduğunu görür görmez benim için tam bir kaos olmuştu." dedi.

Milyonlarca kez izlenen görüntülerin ardından sosyal medyada Kelly'nin eşi Kim'in çocukların dadısı olduğu yönünde çok sayıda yorum yapıldı. Kim, bununla ilgili, "Ben sadece insanların eğlenmiş olduklarını umuyorum." dedi.

Kelly, sade bir ailenin bu şekilde hazırlıksız yakalanmasının eğlenceli bulunmasının doğal olduğunu belirterek, olay anında yaşadığı korkuyu anlattı. Kelly, "BBC'nin beni bir daha aramamasından endişe duydum." dedi.

_Çeviri: Özkan Randa

_

_Mynet.com Haber Editörü

_

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler