HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

NASA'dan kafa karıştıran görüntüler!

Güneşe yaklaşan bir nesnenin görüntüsü, "Acaba uzaylılar mı" sorusunu tartışmaya açtı.

NASA'dan kafa karıştıran görüntüler!

Birçok kişi güneşin bilinen en büyük enerji kaynağı olduğunu ve ileri teknolojiye sahip olan dünya dışı varlıkların bunu kullanmasının gayet doğal olduğunu söylerken, birçok kişi de bu görüntülerin bir göz yanılması olarak nitelendiriyor.

NASA’nın Solar Dynamics Observatory (SDO) uydusunun güneş fırtınalarını gösteren görüntülerindeki bir ayrıntı kafaları karıştırdı.

Geçtiğimiz günlerde Güneş'in yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını çeken uzay aracının görüntülerini yayınlayan NASA, görüntülerdeki fırtınaları net bir şekilde gözler önüne sermişti. Büyük ilgi gören bu görüntülerdeki girdap şeklindeki fırtınalar dikkatlere sunulurken, son günlerde internete düşen bir görüntü analizi ise adeta izleyenlerde büyük bir heyecan yarattı.

Milliyet'in haberine göre görüntülerde sanki bir nesne (uzay gemisine benzetiliyor) güneşe yaklaşıp kenetleniyor ve ikmal yapıyor. Bir gün süren bu kenetlenmenin ardından da kenetlenme sona eriyor ve araç geldiği gibi ayrılıyor.

Russia 1 televizyon kanalında da yayınlanan görüntüler başta Youtube olmak üzere birçok sosyal paylaşım ağında izlenme rekorları kırıyor. Birçok kişi güneşin bilinen en büyük enerji kaynağı olduğunu ve ileri teknolojiye sahip olan dünya dışı varlıkların bunu kullanmasının gayet doğal olduğunu söylerken, birçok kişi de bu görüntülerin bir göz yanılması olarak nitelendiriyor. Ancak görüntüler, izleyen herkesi merakta bırakmaya devam ediyor.

[NASA'dan kafa karıştıran görüntüler!](https://www.mynet.com/videolu-haberler "NASA'dan kafa karıştıran görüntüler!") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler