HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! ABD Rusya krizinde son durum! Tartus yakınlarında Hava Savunma Sistemi kurdular

Rusya ile ABD arasındaki Suriye krizi büyüyor. Son dakika gelişmeye göre; ABD Başkanı D. Trump'ın dün attığı 'Füzeler uçuyor' tweeti ile bölgedeki tansiyonu yükseltmesiyle bölgede etkin olan devletler kendilerini ve Esad'i kurtarmak ve korumak için önlem aldılar.

Son dakika! ABD Rusya krizinde son durum! Tartus yakınlarında Hava Savunma Sistemi kurdular

ABD ile Rusya arasındaki Suriye geriliminde son dakika gelişmesi... Image Satellite Internacional, Facebook’ta Rus savaş gemilerinin Tartus limanından ayrıldığının görüldüğü uygu görüntülerini yayınladı. Açıklamada, üste olmayan gemilerin olası saldırılar için denize konuşlandırılmış olabileceği ve üste yalnızca bir kilo sınıfı denizaltının kaldığı aktarıldı.

11 Nisan tarihli görüntülerden birinde de limanda 7 gemi, Graçonok tipi 2 sabotaj engelleyici sürat gemisi, 2 dizel denizaltı olduğu, ancak bunlardan yalnızca bir denizaltının kaldığı anlaşılıyor.

,

ABD Başkanı Donald Trump, Suriye’ye Şam tarafından kimyasal silah kullanıldığı iddiası doğrultusunda yanıt amaçlı bir karar alacağını belirtmişti. Trump “Hazır ol Rusya, füzeler gelecek” ifadesini kullanmıştı.

120420180957075329826

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler