HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trump'tan soykırım anıtı defterine 'ilginç' not

ABD Başkanı Donald Trump, Ortadoğu gezisi kapsamında bulunduğu İsrail'de yine dünya gündemini meşgul edecek bir 'ilginçliğe' imza attı. Trump, soykırım anıtındaki deftere yazdığı notla 'Bu kadarı da olmaz' dedirtti. Bir ABD Başkanı olarak daha resmi bir terminoloji kullanması beklenen Trump'ın, soykırım anıtı defterine 'So amazing' (çok şaşırtıcı) yazması sosyal medyanın diline düştü.

Trump'tan soykırım anıtı defterine 'ilginç' not

Dünya gündeminden düşmeyen ABD Başkanı Donald Trump’ın Orta Doğu ziyaretinin İsrail kısmında yaşanan ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı.

TRUMP YİNE SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞECEK BİR HAMLE YAPTI

ABD Başkanı Donald Trump, Ortadoğu temasları kapsamında İsrail' gerçekleştirdiği resmi ziyaretinde gittiği soykırım anıtının anı defterine yazdığı "so amazing i will never forget" cümlesiyle sosyal medyada tepki topladı.

WASHINGTON POST, TRUMP'I OBAMA İLE KIYASLADI

Washington Post'un haberinde, bir önceki ABD Başkanı Barack Obama'nın aynı deftere yazdığı notlar, Trump'ın notuyla yan yana getirildi ve kıyaslandı.

"ASLA UNUTMAYACAĞIM"

Trump, notunda, "Burada olmak, benim ve arkadaşlarım için büyük bir onur. Çok ilginç. Asla unutmayacağım" dedi.

OBAMA VE CLINTON'IN NOITLARINA BAKILDIĞINDA...

Kendisinden önceki ABD Başkanı Barack Obama'nın ve Demokrat kanadın temsilcisi Hillary Clinton'ın aynı deftere daha önceki ziyaretlerinde bıraktıkları notlara bakıldığında, kullandığı dilin bir ABD Başkanı'na yakışır şekilde olmadığı; 'resmi dil'den uzak olduğu ve 'samimiyetsiz' olduğu yönünde yorumlar yer aldı.

Sosyal medyada Trump'ın notuna gelen dikkat çekici yorumlardan biri ise "Sanki bir restoranda garsona bırakılan not gibi' ifadeleri oldu.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler