HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Türk pedofil, ölüm cezası alabilir"

Uganda'da yaşayan 54 yaşındaki E.B isimli bir Türk'ün, küçük yaştaki çocuklarla cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle devam eden davasında suçlu bulunursa ölüm cezasına çarptırılabileceği öne sürüldü.

Uganda gazetesi New Vision, E.B'nin, mahkemede çocuklara oral seks yapmaları için para ödediğini ve çocukları evine getirerek ne istiyorsa yapmalarını istediğini anlattığını kaydetti.

Uganda gazetesi New Vision, Kampala Mahkemesi tarafından kefalet ödenerek serbest bırakılan ancak tekrar tutuklanan pedofil ile suçlanan E.B'nin eğer suçlu bulunursa ölüm cezasıyla karşı karşıya kalabileceğini bildirdi.

Habere göre, savcılık, iki reşit olmayan Ugandalı'ya oral seks yaptırdığı iddiasıyla suçlanan 54 yaşındaki E.B'nin elinde iki küçük çocuğun genital bölgelerinin gösterildiği videolarının olduğunu öne sürdü.

Ayrıca, haberde "E.B, mahkemeye çocuklara oral seks yapmaları için 5 bin ile 10 bin Uganda şilini ödediğini anlattı. Çocukları alarak evine getirdi ve ne istiyorsa onlardan yapmalarını istedi" denildi.

-"SANIK PİŞMAN"-

E.B'nin avukatının mahkemeden, yabancı olduğu için E.B'nin sınır dışı edilerek Türkiye'ye gönderilmesini istediği belirtilirken, "Sanık pişman. Ailesi onu özlüyor. O ailenin tek geçim kaynağı" dediği kaydedildi.

-"KENYA'DA DA 15 YAŞINDAKİ BİR KIZI KİRLETTİ"-

New Vision, E.B'nin Uganda'ya gelmeden önce 2009 yılında Kenya'da da 15 yaşındaki bir kızı kirlettiği iddiasıyla suçlandığını ancak polisin, E.B'nin kızın annesinin kendisini kızına seks yapmayı öğretmesi ve 18 yaşına geldiği zaman evlenmesi için tuttuğunu itiraf ettiğini yazdı.

Ancak kızın annesinin bu iddiaları reddettiği belirtilerek, Kenya polisinin kapıyı zorlayarak girdiği bir genelev odasında E.B'yi ve kızı yatakta çıplak bir şekilde bulduğu ileri sürüldü. (ANKA)

ANKA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler