HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KPSS Lisans sınav yerleri belli oldu! 2017 KPSS sınava giriş belgesi için tıkla!

KPSS sınava giriş yerleri açıklandı. ÖSYM'nin yaptığı duyuru ile KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Lisans sınavı için sınav yerleri belli oldu ve sınava giriş belgeleri adayların erişimine açıldı. AİS'ten erişim açılan KPSS lisans sınava giriş belgelerinin çıktısının alınıp sınava getirilmesi zorunlu. İşte KPSS 2017 sınava giriş belgesi alma rehberi...

KPSS Lisans sınav yerleri belli oldu! 2017 KPSS sınava giriş belgesi için tıkla!

KPSS adaylarının sınav zamanı yaklaşıyor ve ÖSYM sınav yerleri ile ilgili bir duyuru yaptı. ÖSYM'nin duyurusuna göre 2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) için sınav yerleri belli oldu. Sınav yerlerinin belirtildiği ve adayların sınava yanlarında getirmeleri zorunlu olan KPSS sınava giriş belgesi için de AİS'te başlık açıldı.

KPSS Lisans sınava giriş belgesi için tıklayınız (AİS)

Yukarıdaki bağlantı ile erişebileceğiniz AİS yani Aday İşlemleri Sayfası'nda 2017 – KPSS Lisans başlığından sistemi giriş yapıp sınav olacağınız yeri görebilir ve sınava giriş belgesi çıktısı alabilirsiniz. Sistemi T.C kimlik numaranız ve aday şifreniz ile giriş yapmanız gerekmektedir.

-

KPSS'DE DE 15 DAKİKA KURALINA DİKKAT!

ÖSYM yeni uygulamasına göre artık sınavın başlama saatine 15 dakika'dan az süre kaldıktan sonra adayları sınav salonuna almıyor. Son dönemde YGS ve ALES sınavlarında 15 dakikadan önce gelemeyen adaylar sınav salonuna alınmadıkları için sınava giremediler. KPSS için de ÖSYM adayların en az 15 dakika önceden sınav binasına girmiş olmaları gerektiğini belirtti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler