HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polis Akademisi 2017: 3.Dönem PAEM Komiser Yardımcılığı Adayı Sınav Sonuçları belli oldu!

Polis Akademisi tarafından açılan 3. dönem PAEM Komiser Yardımcılığı sınavı sonuçları açıklandı. Ön başvuruları 17 Temmuz ile 2 Ağustos arasında yapılan PAEM Komiser Yardımcılığı sınavı ise 26 Ağustos ile 15 Eylül arasında gerçekleştirildi. Bu sınavlardan başarı olan adayların listesi açıklandı. Polis Akademisi sınavı kazanan asil adayları hangi evrakları, ne zamana kadar getirmesi gerektiği yönünde açıklama yaptı. PAEM komiser yardımcılığı adayı sınav sonuçları sorgulama sayfası haberimizde.

Polis Akademisi 2017: 3.Dönem PAEM Komiser Yardımcılığı Adayı Sınav Sonuçları belli oldu!

PAEM komiser yardımcılığı adayı sınav sonuçları belli oldu. Bu sene 3. defa açılan PAEM komiser yardımcılığı adayı için ön başvurular ve ardından yapılan değerlendirme sınavları sonrasında toplam 2200 aday seçildi. Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAEM) Giriş ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliği hükümlerine göre 2017 yılı PAEM öğrenci adaylığına ön başvuruları 17 Temmuz – 02 Ağustos 2017 tarihleri arasında ve aday değerlendirme ile seçme sınavları ise 26 Ağustos – 15 Eylül 2017 (30 Ağustos – 04 Eylül 2017 hariç) tarihleri arasında Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı yerleşkesinde yapılmıştı.

2017-2018 Eğitim – Öğretim Dönemi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAEM) Müdürlüğüne 2000 erkek, 200 kadın olmak üzere toplam 2200 Komiser Yardımcısı Adayı Öğrenci Alımı Sınavı Sonuçları 25/10/2017 tarihinde açıklandı. Adaylar sınav sonuçlarını, Polis Akademisi Başkanlığının haberimizdeki linke tıklayarak açılan sayfadan T.C. kimlik numarası ve e-devlet şifrelerini girerek öğrenebilirler. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAEM) Giriş ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliği hükümleri uyarınca tebliğ niteliğinde olup, sınav sonuçları hakkında ayrıca açıklama ve yazılı tebligat yapılmayacağı ifade edildi.

3. dönem PAEM Komiser Yardımcılığı Adayı sınav sonucunu öğrenmek için tıklayınız

PAEM KOMİSER YARDIMCILIĞI ADAYI SINAV SONUÇLARI

SINAVI KAZANAN ASİL ADAYLARDAN İSTENİLEN EVRAKLAR

2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAEM) Müdürlüğüne Komiser Yardımcısı Adayı Öğrenci Alımı Sınav sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Asil olarak kazanan adayların 01/11/2017 Çarşamba günü 09.00’da intibak eğitimi için Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı yerleşkesinde aşağıda belirtilen evrak ve eşyalarıyla birlikte hazır bulunması gerekmektedir. Ayrıca yedek olarak kazanan adayların web sitemizden yapılacak olan duyuruları takip etmesi gerekmektedir.

4 Adet Biyometrik Fotoğraf (sakalsız ve bıyıksız son iki ay içerisinde çekilmiş)
2 Adet Noterden tasdikli Lisans Diploması Fotokopisi
2 Adet Lise Diploma Fotokopisi
Lacivert Pantolon
Mavi Gömlek
Lacivert Kravat
Siyah Ayakkabı (eğitim esnasında kullanılacağı için esnek ve rahat olmasına dikkat edilmesi)
Siyah Mont (Hava Koşulları Dikkate Alınarak)
Eşofman Takımı ile Spor Ayakkabısı (Siyah veya Lacivert Tek Renk)
Terlik (Mavi veya Siyah Tek Renk)
Siyah Çorap
Temizlik ve Traş Malzemeleri
Akıllı ve kameralı telefon kesinlikle getirilmeyecektir

Günlük kullanımda giyilecek elbiselerin en az 3 hafta kullanabilecek şekilde getirilmesi gerekmektedir. E- Devlet üzerinden istenilen belgelerin çıktıları kabul edilecektir.
Polis Akademisi, PAEM Komiser Yardımcılığı adayı sınavını kazanan adayların, intibak eğitiminde ve sağlık kurulu raporu işlemlerinde lacivert pantolon, mavi gömlek, kravat ve siyah ayakkabı giymeleri gerektiğini özellikle belirtti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler