HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dev ayıya böyle kafa tuttu

Bu kareler bir köpeK ile kutup ayısının birbilerine karşı giriştikleri güç kanıtlama anına ait.

Dev ayıya böyle kafa tuttu

Bu kareler bir köpeK ile kutup ayısının birbilerine karşı giriştikleri güç kanıtlama anına ait.


Kendisinden bir hayli büyük kutup ayısının yanınayaklaşmasının ardından harekete geçen köpek geri adım atmıyor ve ayıya adeta kafa tutuyor.


Kızak köpeği yanına iyice yaklaşan ayıya dişlerini göstererek vehavlayarak adeta güç gösterisi yaptı ve ayının uzaklaşmasını sağladı.


Kanada'da meydana gelen bu olayı İtalyan fotoğrafçı Alberto Panizza fotoğraf karelerine yansıttı.







Olmaz diye bir şey yok. Denizden ayı çıktı. Bunu gören köpekler panik oldu. İşte o an...


Rusya'da yakalanan bu manzara görenleri hayrete düşürdü. Fotoğrafçı Sergey Gorskoy, bu sıradışı görüntüyü görür görmez deklanşöre bastı. Kurile Gölü'nde bir iskelenin kenarında denizden aniden çıkan ayı, iskeledeki köpekleri şoka uğrattı.


Balıkçılara göre denizden aniden kıyıya çıkan ayı, herhangi bir yiyecek bulma umuduyla gölden geçti ve iskeleye de yiyecek bulabilme düşüncesiyle baktı.


Sibirya'da bulunan bir meteroloji istasyonuna gelen kutup ayısına bekçi köpekleri böyle kafa tuttu.


Sibirya'nın kuzeybatısındaki Yamal Yarımadası'ndaki meteoroloji merkezini koruyan bekçi köpekleri, merkezin bahçesine girmeye çalışan kutup ayılarını zorlu bir mücadele sonucunda alt etmeyi başardı.


Başkent Moskova'ya meteoroloji verileri gönderen merkezin yetkililerinden Sergey Anisimov, yaşananları şöyle anlattı: "Aç kutup ayıları bahçedeki çöp kutularına gözlerini dikerek bize doğru yaklaşmaya başladı. Aramızda 30 metrelik bir mesafe kalmıştı ki köpeklerimizden üçü ayıları engellemek üzere ileri atıldı. Ayılar köpekleri tek bir pençe darbesiyle öldürecek güce sahip olsalar da cesur köpeklerimiz bizi kurtardı."

















Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler