HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dünya bu sörfçü çocuğu konuşuyor!

Kobi Clements babası ile ilk kez Hawaii’ye sörf yapmaya gittiğinde sadece bir yaşındaydı... Şimdilerde uluslararası sörf yarışmalarıyla ismi duyulan Kobi, 9 yaşında olmasına rağmen dünyaca ünlü spor giyim firmalarından sponsorluk teklifleri alıyor.

Dünya bu sörfçü çocuğu konuşuyor!

Kobi Clements babası ile ilk kez Hawaii'ye sörf yapmaya gittiğinde sadece bir yaşındaydı... Şimdilerde uluslararası sörf yarışmalarıyla ismi duyulan Kobi, 9 yaşında olmasına rağmen dünyaca ünlü spor giyim firmalarından sponsorluk teklifleri alıyor.


Avusturalya'nın Narrabeen sahil bölgesinde doğup büyüyen Kobi, sörf yapmayı çok sevdiğini ve ileride babası Steve Clements gibi profesyonel bir sörfçü olmak istediğini söylüyor.


Kobi henüz bir yaşındayken babası Steve Clements ile Hawaii'ye gittiğinde çekilmiş bir kare...


Pek çok gençlik sörf yarışmasına katılıp derece elde eden Kobi'nin, Amerikalı sörfçü Kelly Slater'a benzediği söyleniyor. Slater, dünyanın en iyilerinin yarıştığı ASP World Tour'u 11 kez kazanmış bir isim.


Ancak Kobi ve babası Steve Clements, bütün bu övgülere alçakgönüllülükle karşılık vermeyi tercih ediyorlar. Baba Clements, pek çok kişinin bu gün Kobi'de gördüğü yeteneğin Slater'ın küçüklük yıllarıyla benzerlik gösterdiğini, Kobi'nin Slater gibi olabilmesi için ise çok çalışması gerektiğini söylüyor.


Steve Clements'e göre Kobi de başarısı hakkında övünmemeyi tercih ediyor. Kobi sörf yapmadığı zamanları da dışarıda macera peşinde koşarak geçirmeyi seviyor.


Kobi'nin abisi Ethan 15, küçük kız kardeşi Thais is 5 yaşında. Onlara da sörf yapmayı babaları Steve Clements öğretmiş.


Kobi'nin abisi Ethan 15, küçük kız kardeşi Thais is 5 yaşında. Onlara da sörf yapmayı babaları Steve Clements öğretmiş.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler