HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte ASUS'un büyük ses getirecek son ürünleri

İşte ASUS'un telefondan tablete büyük ses getirecek son ürünleri...

İşte ASUS'un büyük ses getirecek son ürünleri

Tayvan merkezli teknoloji devi ASUS, bu yıl 2-7 Haziran arasında Tayvan'da düzenlenecek teknoloji fuarı COMPUTEX'i beklemedi, yeni oyuncaklarını bir gün öncesinden dünyaya tanıttı.

İşte ASUS'un telefondan tablete büyük ses getirecek son ürünleri...

Selim ÖZTÜRK / TAYVAN


ASUS ZENBOOK NX 500

ASUS'un üst sınıf dizüstü bilgisayarı 15.6 inç'lik Zenbook NX 500 4K Ultra HD VisualMaster ekran çözünürlüğüyle dikkat çekiyor. Intel Core i7 işlemciden güç alan ve Nvidia'nın GeForce GTX 850 ekran yongasını kullanan cihazın ağırlığı 2 kilogramı geçmiyor.


ASUS ZENBOOK NX 500

Ön yüzünde HD Webcam yer alan cihaz bu sayede daha kaliteli görüntülü görüşme imkanı sunarken cihaz 128, 256 ve 512 GB SSD'ye sahip farklı depolama seçenekleriyle gelecek. 19mm kalınlığında olan cihazın son derece ince bir tasarıma sahip olduğu da söylenebilir.


ASUS ZENBOOK NX 500

Titanyum hoparlörler ile ses kalitesini de artıran ASUS, Bang & Olufsen ICEpower ekibi tarafından gelişirilen SonicMaster ses sistemini kullanacak. Cihazın fiyatı açıklanmadı.


ASUS TRANSFORMER BOOK V

ASUS'un çok amaçlı cihazlarından biri olan ASUS Transformer Book V üçü bir arada cihaz gibi görünse de aslında içinde tablet, telefon, dizüstü dahil 5 farklı modeli tek bünyede bir araya getiriyor. Alanında sadece ASUS'un yaptığı bu sıradışı üründe bakın neler var?


ASUS TRANSFORMER BOOK V

İlk olarak cihaz Windows işletim sistemli dizüstü olarak kullanılabiliyor. Ancak istenirse klavye eklenerek Windows'lu tablete dönüşüyor. Bunun dışına Android işletim sistemi telefonuyla gelen cihaza telefonu entegre ettiğinizde Windows'lu tablet Android'li tablete dönüşüyor. Klavyeyi de sisteme eklediğinizde Android'li dizüstü bilgisayar oluveriyor.


ASUS TRANSFORMER BOOK V

Diğer bir deyişle cihazın üst kısmında yer alan ASUS'un telefonu ile telefon görüşmeleri yapılabiliyor. Bunun dışında cihazın üzerindeki bölmeye telefon oturtulduğunda Windows'lu bilgisayar telefonun Android işletim sistemini kullanmaya başlıyor. Böylece ortaya 5 farklı ürün çıkıyor.


ASUS TRANSFORMER BOOK V

5 inç'lik ekranı bulunan Android'li telefon Intel Atom işlemci kullanıyor. LTE ağ teknolojisini de destekleyen cihazın depolama hafızası 64 GB. Arka yüzünde 8, ön yüzünde 2 megapiksel dahili kamera yer alan telefon Transformer Book V'in önemli bir parçası ve beraberinde geliyor.


ASUS TRANSFORMER BOOK V

Şimdi gelelim ASUS Transformer Book V'in teknik özelliklerine... 12.5 inç'lik ekrana sahip olan cihazda 1 TB'lık depolama birimi yer alıyor. Windows 8.1 işletim sistemini kullanan Transformer Book V, 14.3 mm kalınlığında ve 4G'yi destekliyor.


ASUS TRANSFORMER BOOK T300 CHI

ASUS'un "12.5 inç ekranlı dünyanın en ince ayrışabilen dizüstü bilgisayarı" şeklinde duyurduğu Transformer Book T300 Chi, Intel'in yeni nesil Core mikro işlemcisinen güç alıyor. 2560x1440 piksel ekran çözünürlüğüne ulaşan cihaz 4G desteğini de üzerinde bulunduruyor.


ASUS FonePad 8

Piyasada "phablet" olarak da bilinen telefon-tablet karışımı FonePad 8, hem telefon hem de tableti bir arada isteyenlere yönelik geliştirilen bir cihaz. 8 inç'lik ekranıyla dikkat çeken cihaz 1280x800 piksel ekran çözünürlüğüne ulaşabiliyor. 3G desteği de olan FonePad 8, geniş ekranına karşın telefon olarak kullanılabiliyor.


ASUS FonePad 8

340 ağırlığında olan ve 8 ila 16 GB dahili depolama hafızası bulunan cihaz, microD kart desteği ile toplam hafızasını 32 GB'a kadar artırabiliyor. 3.15 megapiksel dahili kamerası ile 2048x1536 piksel çözünürlüğünde görüntü alabilen FonePad 8, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemini kullanıyor.


ASUS MeMO Pad 7

Intel'in 1.86 GHz hızında dört çekirdek Atom işlemcisini kullanan 7 inç'lik tableti ASUS MeMO Pad 7, 9.6 mm kalınlığında. 1280x800 piksel ekran çözünürlüğünü destekleyen cihazın çözünürlüğü rakiplerine kıyasla biraz geride kalıyor.


ASUS MeMO Pad 7

295 gram ağırlığında olan ve sadece tablet olan ASUS MeMO Pad 7'nin 6 Haziran itibariyle Tayvan'da satışa sunulacağı belirtildi, fiyat bilgisi ise verilmedi.


ASUS MeMO Pad 8

ASUS MeMO Pad 7'nin bir numara büyüğü olan cihaz 8 inç'lik ekrana sahip. 7.55mm kalınlığında olan ve 299 gram ağırlığa ulaşan ASUS MeMO Pad 8, Apple'ın Retina ekranlı iPad Mini'sinden daha ince ve hafif bir tasarıma sahip.


ASUS MeMO Pad 8

4G desteği bulunan ve ekran çözünürlüğü 1920x1200 pikseli bulan cihaz, Intel'in 2.3 GHz hızında dört çekirdek işlemcisi Z3580'den güç alıyor.


ASUS ZenFone 4

ASUS'un aylar önce duyurduğu ZenFone 4 de yenilenmiş sürümüyle ASUS'un dev lansmanında yerini aldı. Intel Atom 1.2 GHz hızında işlemci kullanan ve 1 GB RAM'e sahip ASUS ZenFone 4, 8 GB dahili hafıza bulunduruyor.


18 ASUS ZenFone 4

4.5 inç'lik IPS ekrana sahip olan ve bu sayede 854x480 piksel ekran çözünürlüğüne ulaşan cihaz 8 megapiksel dahili kameraya sahip ve 3G teknolojisini de destekliyor. Zenfone 4, yenilenen ZenUI arabirimini kullanan Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle bu yılın üçüncü çeyreğinde geliyor.


ASUS ZenFone 5

Sonbahar döneminde satışa sunulması beklenen yenilenen sürüm ASUS ZenFone 5 çift SIM kart desteğine sahip. Gorilla Glass 3 cam teknolojisi sayesinde ekranı çizilmelere karşı dayanıklı olan Zenfone 5, 5 inç'lik ekrana sahip ve ekran çözünürlüğü 720x1280 piksele ulaşıyor.


ASUS ZenFone 5

8 ila 16 GB hafızalı modelleri bulunan ZenFone 5'te 8 megapiksel dahili kamera yer alıyor ve 3264x2448 piksel çözünürlüğünde görüntü çekimi mümkün oluyor. Bir önceki modelin aksine Intel Atom işlemciyi terk eden ASUS, yenilenen ZenFone 5'te 1.25 GHz hızında çalışan dört çekirdek Snapdragon 400 işlemci kullanıyor. Cihaz Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle geliyor.

          • -
            Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler