HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaddafi'nin kirli harem sırları!..

Kaddafi'nin haremi hakkında korkunç bir gerçek daha ortaya çıktı...

Kaddafi'nin kirli harem sırları!..

Kaddafi'nin haremi hakkında korkunç bir gerçek daha ortaya çıktı...


Kaddafi'nin hareminde yaşanan tecavüz olayları geçen yıl çıkan bir kitapla gün yüzüne çıkmıştı. Hayretler içerisinde bırakan Kaddafi'nin harem sırlarıyla ilgili bu yıl da aynı yazardan Fransızca yeni bir baskı geldi.


Kaddafi'nin Haremi ismiyle çıkan kitapta Libyalı diktatörün düzinelerce kadını kaçırarak nasıl tecavüz ettiği anlatıldı.

Kitapta anlatılanlara göre, Kaddafi için kaçırılan kadınlardan bazıları henüz okul çağındaki kız çocukları olurken düğün törenlerinden kaçırılan gelinler dahi oldu.


15 YAŞINDAKİ KIZI BÖYLE KANDIRMIŞ

Genç kız ve kadınların Kaddafi'nin haremine nasıl girdiği anlatılan kitapta, 15 yaşındaki bir kızın okuldayken diktatör tarafından seçilerek nasıl kaçırıldığına yer verildi. 2004 yılında gerçekleşen olayda, Kaddafi, bir okul ziyareti sırasında bir kız çocuğundan bir buket çiçek aldı ve onu öptü. Bu andan sonra o kızın hayatı tamamen değişti.


O günün ertesinde kız çocuğu annesinin kuaför dükkanında çalışırken biri askeri üniformalı üç kadın tarafından ziyaret edildi. Çocuğun annesine Kaddafi'ye bir buket çiçek sunumu daha yapması gerektiği, önceki günkü karşılamadan Kaddafi'nin çok memnun kaldığı söylendi. Annesinin karşı koymaya çalışmasına rağmen kız kaçırılarak çöle götürüldü. Sonrasında Kaddafi'nin karşısına çıkarılan kız çırılçıplak soyuldu. Diktatörün talimatıyla 15 yaşındaki kıza g-string ve açık kıyafetler giydirildi ve onun odasına gönderildi. Kızın karşı koymasına kızan Kaddafi şiddet göstererek onun eğitilip tekrar karşısına getirilmesini istedi.


Fransız gazeteci Annick Cojean'ın kaleme aldığı kitapta bu anları anlatan kadın yaşadıklarını "O anı hiç unutamam. Vücudumu ele geçirdi fakat ruhumu da bir hançerle delik deşik etti" cümleleriyle anlattı.


Kitabında bu olaya yer veren gazeteci, bu hikayeyi doğrulamak için çok fazla uğraştığını belirtti ve bunun için çalışırken başka kurbanlarla da tanıştığını aktardı.


"ERKEKLERE DE TECAVÜZ EDİYORDU"

Geçen yıl kitapta özellikle bu bölüm büyük şok yaratmıştı:

17 yaşındaki Hüda adlı bir kızın, hapiste olan erkek kardeşinin öldürüleceği tehdidiyle Kaddafi ile birlikte olmaya zorlandığı da ileri sürüldü. Libyalı bakan ve generallerin eşlerinin ve kızlarının da Kaddafi ile birlikte olaya zorlandığı da kitapta yer alan iddialardan bazıları.

En Çok Aranan Haberler