HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lewinsky, Clinton’ı böyle baştan çıkarmış

ABD’de National Enquirer dergisi...

Lewinsky, Clinton’ı böyle baştan çıkarmış

ABD’de National Enquirer dergisi Beyaz Saray stajyeri Monica Lewinsky’nin eski Başkan Bill Clinton’ı baştan çıkarmaya çalıştığı bir ses kaydının dökümünü yayınladı.


1997 tarihli kayıtta o zaman 24 yaşında olan stajyer Lewinsky, "Seni gerçekten görmek istiyorum. Bütün kıyafetlerimi çıkarırım" diyor.


Yıllar sonra ortaya çıkan ses kaydında Lewinsky, kendisini "görmezden gelinmek için çok tatlı" olarak nitelerken, dönemin ABD başkanına "Tüm elbiselerimi çıkarırım. Sonra da seni görmek isterim. Umarım sen de benim istediğimi yaparsın" diyor


Bu hafta 40 yaşına basan Lewinsky’nin 3 dakika 47 saniyelik ses kaydını Kasım 1997'de yaptığı ve "Yakışıklıya" başlığıyla kaydettiği belirtildi.


Geçmişte yok edildiği düşünülen ses kaydının gizlice bir kopyasının çıkartıldığı ve geçtiğimiz günlerde basına sızdırıldığı açıklandı.


Söz konusu kasedin Clinton’ın başkanlık görevinden ayrılmak zorunda kalmasına neden olan skandalın patlamasında önemli rol oynadığı ve daha önce Lewinsky tarafından Clinton’ın seks skandalını ortaya çıkaran eski Beyaz Saray çalışanı Linda Tripp’e dinletildiği belirtildi.


Lewinsky, Ekim 2012'de New York'ta böyle görüntülenmişti.





Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler