HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yıllar bazılarına kıyak geçmiş

Bu fotoğraflar yılların aynı yaştaki ünlülerden neler götürdüğünü gösteriyor.

Yıllar bazılarına kıyak geçmiş

Bu fotoğraflar yılların aynı yaştaki ünlülerden neler götürdüğünü gösteriyor.


Hazal Kaya ve Öykü Karayel---------- Genç oyuncuların her ikisi de 1990 doğumlu. Ama Kaya sanki meslektaşından biraz daha genç görünüyor. Bunda da minyon tipli olmasının etkisi var.


Bartu Küçükçağlayan ve Kıvanç Tatlıtuğ------------- Bartu Küçükçağlayan ile Kıvanç Tatlıtuğ da aynı yaşta. Her ikisi de 1983 doğumlu. Ama Tatlıtuğ, meslektaşından daha genç görünüyor.


İrem Sak ve Özge Özpirinççi----------- İrem Sak ve Özge Özpirinççi 1986 doğumlu. Ama Özpirinççi minyon yapısı nedeniyle daha genç görünüyor.


Beren Saat ve Gupse Özay----------- Beren Saat 1984 doğumlu. Meslektaşı Gupse Özay da.. Ama Beren Saat minyon fiziği ve giyim tercihi nedeniyle daha genç görünüyor.


Berrak Tüzünataç va Aslı Enver------------ Berrak Tüzünataç va Aslı Enver ile yaşıt. Her ikisi de 1984 doğumlu. Ama Tüzünataç biraz daha olgun görünüyor.


Bade İşçil ve Belçim Bilgin Erdoğan---------- Bade İşçil ve Belçim Bilgin Erdoğan 1983 doğumlu. Ama Belçim Bilgin belki de genç yaşta anne olduğu için biraz daha olgun görünüyor.


Buğra Gülsoy ve İbrahim Çelikkol------------- Buğra Gülsoy ve İbrahim Çelikkol 1982 doğumlu. Gülsoy minyon tipi nedeniyle biraz daha genç görünüyor


Engin Altan Düzyatan ve Murat Yıldırım----------- Engin Altan Düzyatan da Murat Yıldırım da 1979 doğumlu. Yıldırım meslektaşından daha genç görünüyor.


Çağatay Ulusoy ile Aras Bulut--------- Her ikisi de 1990 doğumlu. Bulut meslektaşından daha genç görünüyor.


Serpil Çakmaklı ile Hatice Aslan 1972 doğumlu. Çakmaklı estetik operasyonlar yüzünden zarar görmüş ve yaşıtından daha olgun görünüyor.


Candan Erçetin ve Hülya Avşar---------- Candan Erçetin ve Hülya Avşar 1963 doğumlu. Ama Erçetin'e doğa biraz daha iyi davranmış gibi.


Semra Dinçer de Vahide Gördüm----------- Semra Dinçer de Vahide Gördüm de 1965'te dünyaya geldi. Ama Dinçer belki de Kuzey Güney dizisindeki anne rolü nedeniyle biraz daha olgun görünüyor.


Murat Han ve Mehmet Günsür-------------- Murat Han ve Mehmet Günsür 1975 doğumulu. Ama Günsür meslektaşından daha genç görünüyor.


Sarp Apak ile Fırat Çelik----------------- Sarp Apak ile Fırat Çelik, 1981 doğumlu. Çelik sert hatları nedeniyle biraz daha yaşlı görünüyor.


Yılmaz Erdoğan ve Teoman------------ Yılmaz Erdoğan da Teoman da 1967 yılında dünyaya geldi. Ama Teoman yaşıtından daha genç görünüyor.


Oktay Kaynarca ve Fikret Kuşkan---------- Oktay Kaynarca ile Fikret Kuşkan 1965 doğumlu. Sizce hangisi daha genç görünüyor.


Avril Lavigne ve Scarlett Johansson------------ Her iki ünlü de 1984 doğumlu. Ama Lavigne zaman zaman tıpkı bu karede olduğu gibi yaşından daha büyük görünebiliyor.


Madonna ve Jamie Lee Curtis---------------- Her ikisi de 1958 doğumlu. Ama Madonna hem tıbbın olanaklarından yararlanıyor, hem de bir spor bağımlısı. Estetik operasyolara karşı olduğunu söyleyen Curtis ise kendini doğal yaşlanma sürecine bıraktı.


Bruce Willis ve Rowan Atkinson--------------- İkisi de 1955 doğumlu. Ama doğa Willis'e daha iyi davranmış.


Brad Pitt ve Graham Norton----------- İki ünlü de 1963 yılında dünyaya geldi. Ama Pitt yaşıtından daha genç görünüyor.


Eminem ve Jude Law--------------- İkisi de 1972 doğumlu. Ama yaşadığı zor hayat Eminem'in yüzünde derin izler bırakmış.


Catherine Zeta Jones ve Jennifer Aniston-------------- İki ünlü güzel de 1966 doğumlu. Sizce hangisi diğerinden daha genç görünüyor.


Natalie Portman ve Jssica Simpson----------- İkisi de 1981 doğumlu. Ama Portman çocuksu görüntüsü nedeniyle Simpson'dan daha genç görünüyor.


Charlize Theron ve Angelina Jolie------------ 1975 doğumlu iki ünlü güzel kendilerinden daha genç kadınları bile kıskandırıyor görünüşleriyle. Ama Theron'un yumuşak yüz hatları onu biraz daha genç gösteriyor


Nicole Kidman ve Pamela Anderson------------- İki ünlü yıldız da 1967 yılında doğdu. Ama sanki doğa Kidman'a ayrıcalık yapmış gibi.


Demi Moore ve Eddie Falco----------- 1963 doğumlu yıldızlar yanyana gelince biri diğerinin ablası gibi görünüyor.


Tom Cruise ve Jon Bon Jovi---------- 1962 doğumlu Cruise'un sırrı hala çözülebilmiş değil. Yıllar geçiyor ama o hala yaşlanmıyor.


Paris Hilton ve Chelsea Clinton------------ İkisinin de 30 yaşında olduğuna inanmak zor..


Megan Fox ve Florence Welch------------- İkisi de 1986 yılında dünyaya geldi. Ama Welch, Fox'tan en az iki kat daha yaşlı görünüyor.


Brad Pitt ve Prens Edward-------- 1963 doğumlu bu iki ünlüden hangisi daha genç görünüyor sizce..


Kylie Minogue ve Celine Dion------------- İkisi de 1969 doğumlu. Ama Minogue daha bakımlı gibi..

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler