HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

04 Temmuz Cumartesi_Günlük burç yorumları

Tüm burçlar cumartesi gününe Ay-Kova burcu geçişiyle başlıyor. Bu geçişin etkileri günlük burç yorumlarında. Bu sürecin burcunuza yansımasını merak ediyorsanız mutlaka günlük burç yorumlarına bakın.

04 Temmuz Cumartesi_Günlük burç yorumları

Tüm burçlar güne Ay-Kova burcu seyriyle başlıyor. Bu süre koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını nasıl etkileyecek? Bu sürecin burçlardaki aşk, iş ve para durumuna etkisi nedir? Günlük burç yorumlarınızda bu etkiyi görebilirsiniz. Günlük burç yorumlarının detayını okumak için haberimizdeki linke tıklamanız yeterli.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

**TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

**

Koç burçları cumartesi gününe Ay-Kova burcu geçişiyle başlıyor. Problemlere son derece pratik ve akılcı bir şekilde yanaşabilirsiniz. Bulduğunuz çıkış yolları ilgi çekicidir. Sizi, pozitif yönde motive edici olan bu enerji etkinliği, kitap okumak, müzik dinlemek veya arkadaşlarınızla bir araya gelmek, sosyal aktivitelerde bulunmak açısından oldukça faydalı bir enerjidir. Boğa burçları güne
Kova burcundaki Ay etkisiyle adım atıyor. Özellikle dostlarınızla ve diğer insanlarla iyi ilişkiler kurma arzunuz gayet ön planda. Partnerinizle paylaşımınızda dostça konuşmak, bazı meseleleri halletmeye çalışmak gayet faydalı olur. İkizler burçları Kova burcunda ilerleyen Ay etkisi altında Cumartesi gününe adım atıyor. Baskılara karşı çıkmak, kendi yolunuzu çizmek, ideallerinize sahip çıkmak, dünyadan, ülkenizden bahsetmek, hayatın eğlenceli oyunlu yanlarından konuşmak sizi keyiflendiricidir. Sosyal ilişkilerinizin çoğunluğunda dostlarınız baş sırayı alabilir. Yengeç burçları
Kova burcu üzerinde ilerleyecek Ay, Cumartesi gününün tümünde etkilidir. Kişisel hedefleriniz, içinde bulunduğunuz hayat şartları, problemleriniz hakkında hassasiyet gösterebilirsiniz. Kırgın olduğunuz bazı insanlar ve sizde yer etmiş önemli olaylar üzerinde düşünme gereği duyabilirsiniz. Aslan burçları Kova burcunda ilerleyen Ay, Cumartesi günü boyunca etkili olacaktır. Güzel konuşma ve yazma yeteneğiniz, teknolojik konularda bilgilenme hevesiniz, dış dünya ile temasınız gün boyunca ön plandadır. İletişim kurmak sizin için gayet değerlidir. Başak burçları Kova burcunda ilerleyen Ay etkisi altında Cumartesi gününe merhaba diyor. Bazı anlarda, sizin doğrularınızla diğerlerinin bakış açısı arasındaki fark kimi gerginliğe neden olabilir. Böyle durumlarda sabırlı olmak tabii ki kolay değil. Ancak çatışarak günü keyifsiz geçirmektense, her zamanki gibi mantıklı düşünmekte fayda var. Terazi burçları Ay- Kova burcu seyri altında Cumartesi gününe başlıyor.
Dışardan bakıldığında her an isyan etmeye hazır haliniz ancak dostlarınızla bir aradayken çok daha farklıdır. Çünkü orada paylaşım vardır. Paylaşım ise tek başınıza olmaktan çok daha fazla sizi rahatlatabilir. Akrep burçları güne Ay-Kova bu seyir etkinliğinde başlıyor. İlişkinizle alakalı konularda birbirinizin farklı düşüncelerine saygı duymanızda yarar var. Ortak düşünebilme olgunluğu kolay değildir. Ancak denememizde yarar var. İşte bunu başarabilen çiftler gün boyu lezzetli paylaşımlarda bulunabilirler. Yay burçları Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde. Yüreğinizin içindeki duyguları kimsenin onayına bağımlı olmadan özgürce sunmaktan yana oluşunuz size doğal bir çekicilik kazandırabilir. Bu farklılık önce yakın çevrenizdeki daha sonra da yabancısı olduğunuz ortamlarda dahi kolaylıkla fark edilebilir. Oğlak burçları Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde Cumartesi gününü karşılıyor. Bazılarınız karşı cins üzerinde etkili olmak ve güçlü çekiciliğinizle ilgi uyandırmak isteyebilirsiniz. Bu konuda aklınızın size rehberlik ettiğini söylemeliyim. Farklı seçenekleri iş veya özel yaşamınızda ele alarak, şu anki mevcut meselelerinizi kolayca çözüme bağlayabilirsiniz.
Kova burçları Ay etkisi altında Cumartesi gününe adım atıyor. Bu enerji, kendinizle ve dünya ile barışık olmanızı sağlıyor. Yenilikler konusunda bugün oldukça heveslisiniz. Haksızlıklara karşı bilginizle, deneyimlerinizle ve duruşunuzla boyun eğmediğinizi gösterebilirsiniz. Giyim tarzınız bugün rahat hareket edebilmenizi sağlayıcı şekildedir. Balık burçları Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde güne başlıyor. İçinden çıkamadığınız konularda biriyle dertleşme ihtiyacı duyabilirsiniz. Ancak ne gariptir ki, gerçekten derdinizi anlayabilecek tarafsız düşünebilecek insan sayısı azdır. Belki de bu yüzden, konuşmanın da bir anlamı olmadığını düşünürsünüz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler