HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

11 Kasım Çarşamba - Günlük burç yorumları

Tüm burçlar güne Akrep burcunda doğacak Yeniay etkisinde başlıyor. Bu sürecin etkilerini günlük burç yorumlarında görebilirsiniz. İşte İremSu'nun yorumladığı günlük burç yorumları...

11 Kasım Çarşamba - Günlük burç yorumları

Tüm burçlar 11 Kasım Çarşamba gününe Akrep burcunda doğacak Yeniay etkisinde başlıyor. Bu süre koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını nasıl etkileyecek? Yeniay etkisi burçlardaki aşk, iş ve para durumuna etkisi nedir? Günlük burç yorumlarınızda bu etkiyi görebilirsiniz. Günlük burç yorumlarının detayını okumak için haberimizdeki linke tıklamanız yeterli.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

KASIM AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

Koç burçları Akrep burcunda doğacak Yeniay etkisinde başlıyor. Başkalarıyla ortaklaşa bölüşülecek paralar, sözgelimi miras hisseli paralar, eş veya iş ortağınızla alakalı konular yönünde yeni bir girişimin, kararın veya gelişimin işaretçisidir. Boğa burçları Akrep burcunda doğacak Yeniay etkisinde karşılıyor. Yeniay, evlilik-uzun süreli ilişkilerde yeni başlangıçların işaretçisi olup, partnerinizi veya yalnızsak karşınızdaki kişiyi derinlikli bir şekilde gözden geçirmenin de işaretçisidir. İkizler burçları Akrep burcunda oluşacak Yeniay etkisinde başlayacak. Çalışma hayatınız, sağlığınız, günlük hayattaki uğraşılarınız, projeleriniz, işteki verimliliğiniz hususlarında önem taşıyor. Yengeç burçları Akrep burcunda oluşacak Yeniay, aşkta yeni bir adım, karar ve ilerleme arzunuzun işaretçisidir. Bilinçli bir şekilde yarar ve zarar hesabınızı yaparak, kararınızı vereceksiniz. Aslan burçları Akrep burcunda doğacak Yeniayın güçlü tesirleri altında karşılıyor. Bu Yeniay sizler açısından ailevi ilişkilerin ve maddi konuların bir hayli önemli olduğu haftaya adım atmıştınız. İşte bu Yeniay, bu meselelerin derinlikli bir şekilde gözden geçirilmesi ve ortaklaşa bir şekilde karar verilmesi yönünde önem taşıyor. Başak burçları Akrep burcunda doğacak Yeniay, çevrenizle alakalı konuları, eğitim, yolculuklar, araştırmalar, bilgilenme yönündeki işlerinizi de kapsamaktadır. Girişimlerde bulunmak, derinlemesine analiz ederek kararlarınızı vermeniz mümkündür. Terazi burçları Akrep burcunda doğacak Yeniay etkisinde karşılıyor. Bu Yeniay, kazanç anlamında güven içinde yaşamak arzunuzu birebir vurgulayıcıdır. Garantiyi önemsediğiniz için, her şeyi parayla eşitlersiniz. Akrep burçları burcunuz üzerinde doğacak Yeniay etkisinde başlıyor. Kişisel girişim, kendinizi dış dünyada güçlü, çekici ve başarılı şekilde göstermeniz, kariyer hayatınızla ilgili kararlar almanız yönünde olumlu gözükmektedir. Yay burçları Akrep burcunda doğacak Yeniay, bedensel ve ruhsal anlamda kendinizi iyi ve güvende hissetmeniz için öncelikle endişelerinizden kurtulmanız gerektiğini hatırlatan bir etki. Bu parayla alakalı konularda da geçerli. Eğer dış dünyada başarılı olmak istiyorsanız öncelikle iç dünyanızda rahatlamaya ihtiyacınız var. Oğlak burçları Yeniay-Akrep burcunda doğacak. Hedefinize ulaşmak için, başkalarıyla ilişkilerinizi önemsemek gerekiyor. Görünen o ki, bu Yeniay, hem iş hayatında kararlılık göstermemiz hem de hangi yönde adım atacağımızı sorgulamamızı sağlayacak. Kova burçları Akrep burcunda doğacak Yeniayla, Çarşamba gününü selamlıyor. İş konularında derinlikli analiz, işbirliğinizi yeniden ele almak, geçmişle bugünü karşılaştırmak yönünde önemlidir. Balık burçları Akrep burcunda doğacak Yeniay etkisinde karşılıyor. İş, eğitim, girişim, uzak yerlerle alakalı konular üzerinde derinlikli bir tahlilde bulunacaksınız. Ayrıca mali anlamdaki ortaklıklarınızı, finansal konuları da gözden geçireceksiniz.

İremSu kimdir?

5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

Astroloji nedir?

Astroloji, doğum bilgileri ve gök cisimlerinin konumları ile kişilerin karakterleri ve başlarına gelecek olaylar hakkında kestirimlerde bulunulabileceği düşünülen bir inanç sistemidir. Bu sistem içerisinde yıldız haritaları veya başka araçlar kullanarak geçmişteki olayları açıklamaya çalışan ya da gelecekle ilgili iddialarda bulunan kişilere astrolog denir. Astrologlar kimi zaman tüzel kişilerin (örneğin, bir ülkenin) geçmişi hakkında açıklamalar ya da geleceği hakkında tahminlerde de bulunabilirler.Astroloji, bir bilim dalı değildir. Gökcisimlerinin davranışını ve diğer gök olaylarını inceleyen bilim dalları astronomi ve astrofiziktir. Astroloji, gökcisimlerinin konumlarını belirlemek için bilimsel verileri kullanır, ancak bu verilerden yapılan çıkarımlar bilimsel yönteme dayanmaz. Bu çıkarımların yapılmasında, bilim dallarında olduğu gibi kontrollü deneyler sonucunda elde edilmiş kurallar kullanılmaz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler