HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

15 Temmuz Köprüsü’nde neler oluyor: 2 şerit trafiğe kapatıldı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik akışının tek şeride düşürüldü. Daha sonra yol kapatmanın nedeninin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın güzergah önlemi olduğu ortaya çıktı.

15 Temmuz Köprüsü’nde neler oluyor: 2 şerit trafiğe kapatıldı

15 Temmuz Şehitleri Köprüsü’nde; trafik tek şeride düşürüldmüş; trafik ekipleri ikişer şeridi çekiciler ve polis araçlarıyla trafiğe kapatmıştı. Alınan önlemlerin nedeninin Erdoğan’ın güzergah önlemi olduğu belirtildi.

Trafik ekiplerinin yolun her iki yönünde, ikişer şeridi çekiciler ve polis araçlarıyla kapattığı köprüde trafik yoğunluğu yaşandı. Yol yaklaşık bir saat kadar tek şerit halinde trafiğe açık kaldı.

BEYLERBEYİ’NDEKİ OFİSİNE GEÇTİ

Erdoğan, öğle saatlerinde Üsküdar Kısıklı’daki konutundan çıkarak Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii’ne geçti. Burada cuma namazını kılan Erdoğan’a daha caminin yanındaki kültür merkezine geçti. Burada yaklaşık 1 saat kalan Erdoğan daha sonra buradan ayrıldı. Erdoğan çıkışta çevrede bulunan vatandaşlara el salladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, iş adamı Eray Kapıcıoğlu ve MÜSİAD Başkanı Nail Olpak eşlik etti. Erdoğan Beylerbeyi’nde bulunan çalışma ofisine geçti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler