HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

275 memur alımı başvurusunda son gün bugün! KPSS'siz kamu alımı... İşte 275 memur alımı detayları.

Kamu personeli olmak isteyen adaylar için bugün son gün. Kamu personeli olmak için KPSS şartı arayan ya da KPSS puanı istemeyen alımlar için bugün başvurular kapanıyor. 275 memur alımı için başvurular bugün bitecek. İşte detaylar...

275 memur alımı başvurusunda son gün bugün! KPSS'siz kamu alımı... İşte 275 memur alımı detayları.

Kamu personeli olmak isteyen adaylar için fırsat devam ediyor. Kamu personeli olmak için KPSS şartı aransa da bazı durumlar için KPSS istenmeyebiliyor. 275 memur alımı için de bu durum geçerli. Hem KPSS puanına sahip adayların hem de KPSS puanı olmayan adayların başvurabileceği 275 personel alımında son başvuru günü.

Kamu personeli olmak isteyen 275 aday için son şans bugün. Devlet Personel Başkanlığı tarafında yayınlanan duyuruda 275 memur alımı yapılacak. 275 personel alımı için pozisyona göre KPSS puanı istenmeyecek.

KPSS'SİZ MEMUR ALIMI

TUBİTAK memur alımları için ilan yayınlandı. TÜBİTAK tarafından yayımlanan personel alım ilanında, kurum bünyesinde istihdam etmek üzere en az ön lisans mezunu 120 personel alımı yapılacağı açıklandı. Yayımlanan ilana başvurular 9 Ekim günü sona erecektir. Alınacak personellerde KPSS şartı aranmamaktadır. Aşağıdaki linkten ilanın detaylarına ulaşabilirsiniz.

TÜBİTAK önlisans ve lisans mezunu 365 kamu personeli alımı başvuruları yarın sona eriyor. TÜBİTAK kadrolarında istihdam edilmek üzere Bilişim Teknolojileri Enstitüsüne 148, Ulusal Elektronik Ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü ise 217 olmak üzere toplam 365 kamu personeli alınacak.

Kaynak: TÜBİTAK En Az Önlisans Mezunu KPSS'siz 365 Kamu Personeli Alımı Başvuru Son Günü

TUBİTAK MEMUR ALIMI BAŞVURSU

KPSS ŞARTI ARANAN İLANLAR

Adnan Menderes Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda en az lise mezunu 34 hemşire alımı yapılacağı açıklandı. Başvuru için ilana müracaat edecek adayların aşağıdaki evraklarla birlikte 9 Ekim tarihine kadar Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Hastane Başmüdürlüğü, Kepez/AYDIN adresine şahsen başvuru yapması gerekmektedir.

# Başvuru formu,

2016 KPSS Sınav Sonuç Belgesi

Öğrenim Belgesi

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

1 Adet fotoğraf.

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANLARI

Anadolu Üniversitesi 8 akademik personel alımı yapıyor.

Bingöl Üniversitesi 5 akademik personel alımı yapıyor.

Boğaziçi Üniversitesi 5 akademik personel alımı yapıyor.

Muş Alparslan Üniversitesi 20 akademik personel alımı yapıyor.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi 5 akademik personel alımı yapıyor.

Sakarya Üniversitesi 18 akademik personel alımı yapıyor.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 20 akademik personel alımı yapıyor.

Selçuk Üniversitesi 38 akademik personel alımı yapıyor.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 2 akademik personel alımı yapıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler