HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adli Tıp önünde cenaze yakınlarının bekleyişi sürüyor

Atatürk Havalimanı'na gerçekleştirilen saldırının ardından cenazelerini almak için Adli Tıp Kurumu önüne gelen ailelerin acı bekleyişi sürüyor.

Atataürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısında 41 kişi hayatını kaybetti. Adli Tıp Kurumuna kaldırılan cenazelerin kimlik tespit çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre 37 kişinin kimlik tespitinin tamamlandığı öğrenildi. Adli Tıp Kurumu önünde cenazelerini almak için bekleyen cenaze yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Bazı cenaze yakınları ise sinir krizi geçirdi. Tedbir amaçlı Adli Tıp Kurumu önünde sağlık ekipleri bekletiliyor.

YARIM SAATTE BİR İSİMLER OKUNUYOR

Yaklaşık yarım saatte bir hayatını kaybedenlerin isimlerinin okunduğu ve kurbanların yakınlarının kimlik tesbiti için Adli Tıp'a alındığı öğrenildi.

18 CENAZE AİLELERİNE TESLİM EDİLDİ

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin cenazeleri ailelerine teslim ediliyor. Adli Tıp Kurumu'nda işlemleri tamamlanan 18 cenaze ailelerine teslim edildi.

Atatürk Havalimanı'nda dün yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybeden 36 kişinin ve 3 teröristin cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi. Gece boyu Adli Tıp Kurumu'nda yapılan kimlik tespiti ve otopsi çalışmalarının ardından 18 cenaze ailelerine teslim edildi. Diğer cenazelerin kimlik tespit çalışmaları sürüyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler