HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AKP idamı rafa kaldırdı iddiası, Bahçeli'ye mesaj mı gitti?

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin, "Bir an önce idamı getirelim geç kalmayalım" çağrıları AK parti de karşılık bulmadı. AK Parti üst düzey yöneticilerinin Bahçeli'ye, "Şimdilik uyum yasaları ile meşgulüz. Bu tartışmaları bir süre erteleyelim" şeklinde mesaj iletildiği iddia edildi. İdam tartışmalarını yeniden gündeme getiren MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin çağrısının AK Parti de karşılık bulmadığı gibi sıkıntı yarattığı da belirtiliyor.

AKP idamı rafa kaldırdı iddiası, Bahçeli'ye mesaj mı gitti?

AK Parti de Bahçeli'nin çağrısı, "Bizi köşeye sıkıştırıyor. Gündemimizde uyum yasaları var" yorumları yapılıyor.

ANKA'nın edindiği bilgilere göre; geçen hafta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "idam" çağrısı parti de sıkıntı yarattı. Kulislerde, AK Partili üst düzey yöneticilerinin Bahçeli'ye, "Önümüzde uyum yasaları var. Meclis'te yoğun bir gündem var. İdam tartışmalarını bir süre ertelesek" şeklinde mesaj iletildiği iddia edildi. Ancak, Bahçeli'nin bu mesaja nasıl karşılık verdiği ise belirtilmiyor.

-ERDOĞAN YANIT VERMEDİ-

Öte yandan, AK Parti'nin 3. Olağanüstü Kongresi'nde, partililerin, "idam istiyoruz" şeklindeki bir kaz kez üst üstü ki sloganlarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanıt vermemesi , "Bahçeli'ye mesaj gittiği ve idam tartışmalarının rafa kalktığı" şeklindeki iddiaların doğru olduğu yorumları da yapıldı.

ANKA


En Çok Aranan Haberler