HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalya Çıralı sahilinde yıkım gerginliği

Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı Ulupınar köyü Çıralı sahilinde yıkım kararı alınan 4 işletmenin sahipleri ve yakınları yolu trafiğe kapattı.

Çıralı sahilinde kaçak yapıldığı belirlenen ve Orman Bölge Müdürlüğü girişimiyle mahkemece tahliye ve yıkım kararı alınan 4 işletmenin yıkımına başlandı. Bugün sabah saatlerinde ellerindeki yıkım kararıyla bölgeye giden ekipler, işletmelerin tahliye edilmesi gerektiğini söyledi. Yetkililerin, tahliyenin ardından yıkım işlemine geçileceğini söylemesi üzerine işletme sahipleri, yakınları ve vatandaşlardan oluşan grup, Çıralı kavşağında yolu trafiğe kapattı. Eylem nedeniyle olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Jandarma eylemcilere, yolu açmaları konusunda uyarıda bulundu. Uyarıları dikkate alman guruba jandarma ekipleri müdahale etti. Yolu trafiğe kapatan grup ile jandarma arasında kısa süreli arbede yaşandı. Jandarma ekipleri yolu trafiğe kapatanları bölgeden uzaklaştırak trafik akışını tekrar sağladı.

Yolun açılmasının ardından yıkım ekipleri Çıralı sahiline girdi. İşyerlerinde yapılacak tespit ve tahliye işlemlerinin ardından yıkıma başlanması bekleniyor.

(CHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler