HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atatürk Havalimanı saldırganlarının uyrukları tespit edildi

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda 42 kişinin ölümü 239 kişinin de yaralanmasına neden olan canlı bomba saldırısını gerçekleştirenlerin uyrukları tespit edildi.

Atatürk Havalimanı saldırganlarının uyrukları tespit edildi

Teröristlerden birinin Özbek vatandaşı olduğu, birinin Dağıstan uyruklu Rus vatandaşı, birinin de Kırgız vatandaşı olduğu belirlendi. Dağıstan uyruklu Rus vatandaşı olan teröristin Fatih’te kiraladıkları evde pasaportunu bıraktığı ve bu pasaport ile yaklaşık 1 ay önce Türkiye’ye giriş yaptığı öğrenildi.

CANLI BOMBALARDAN BİRİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Atatürk Havalimanı’nı kana bulayan teröristlerden birinin kimliği belli oldu. Canlı bombalı terör eylemini gerçekleştiren

teröristlerden birinin Rus uyruklu Çeçenistanlı Osman Vadinov olduğu ortaya çıktı. Teröristin, IŞİD terör örgütünün başkenti olarak değerlendirilen Rakka üzerinden Türkiye’ye giriş yaptığı öğrenildi.

Atatürk Havalimanı’na saldıran canlı bomba polisi böyle vurdu

Atatürk Havalimanı'na terör saldırısı gerçekleştiren canlı bombalardan birinin kendisine kimlik soran polis memurunu silahla vurma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Atatürk Havalimanı saldırısı ile ilgili gözaltılar var

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin kentteki 16 adrese eş zamanlı operasyondüzenlendi, 3'ü yabancı uyruklu 13 kişi gözaltına alındı.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler