HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Babam tecavüz edip özür diliyordu"

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde 16 yaşındaki öz kızına tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alıann 39 yaşındaki şöför O.Y., sevk edildiği mahkemede tutuklandı.

"Babam tecavüz edip özür diliyordu"

Pamukova İlçesi'nde oturan M.Y., babasının kendine 2008 yılından bu yana defalarca tecavüz ettiğini öne sürerek polise sığındı. Babası O.Y. ile annesinin 15 yıl önce ayrıldığı anlatan M.Y., İstanbul'da oturdukları babasının 2001 yılında N.Ç. ile evlendiğini, 2008 yılına kadar üvey annesi ve babasının yanında kaldığını ancak, 2008 yılında babasının üvey annesinden de ayrılınca dedesinin yanında kalmaya başladığını söyledi. M.Y., dedesinin kendisine bakamayacağını söylemesine üzerine babasının yanına döndüğünü ve tecavüzlerin başladığını anlattı. Yalvarmasına rağmen babasının kendisini dinlemediğini, “Bunları kimseye söylersen seni öldürürüm. Zaten kimliğin de yok” diyerek tehdit ettiğini anlatan M.Y., babasının her tecavüz ardından “Senden özür dilerim, bir daha olmayacak” dediğini belirtti.

M.Y. babasının şöför olması ve Pamukova İlçesi'nde iş bulması üzerine buraya taşındıklarını belirterek, “Son olarak 1.5 hafta önce tecavüz etti. Her işten dönüşünde bana tecavüz ediyordu. Üvey annemle barışacaklarını duyunca üvey annem N.Ç.'nin yanına gittim. Üvey annem durumumdan şüphelendi ve beni sıkıştırdı. Ben de ona anlattım her şeyi. Sonrada polise sığındım” dedi.

Cumhuriyet Savcılığı'nın isteği üzerine muayeneye gönderilen M.Y.'nin tecavüze uğradığına dair rapor verildi. Bunun belirlenmesi üzerine babası O.Y. gözaltına alındı. O.Y., kendisine komplo kurulduğunu ve kızına tecavüz etmediğini iddia etmesine rağmen tutuklandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler