HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bahçeli’den ‘dört yanlış bir doğru’ cevabı: Dört hırsız bir ülkeyi götürür!

MHP Lideri Devlet Bahçeli Düzce mitinginde konuşurken Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bir süredir dillendirdiği "dört yanlış bir doğruyu götürmez" benzetmesine cevap verdi.

Bahçeli’den ‘dört yanlış bir doğru’ cevabı: Dört hırsız bir ülkeyi götürür!

Bahçeli ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir dil sürtçmesi sonucu "Düzce depremi" yerine "Düzce mitingi" demesini de "Allah, Erdoğan'ın dilini dolandırmış, bu haksızlığı, bu gıybeti ve bu iftirayı ağzına tıkamıştır. Deprem, birden miting olmuştur" diye yorumladı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli Düzce mitinginde konuşurken Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bir süredir dillendirdiği "dört yanlış bir doğruyu götürmez" benzetmesine cevap verdi. Bahçeli, "Başbakan unutmasın; dört yanlış bir doğruyu ancak imtihanlarda götürür. Fakat dört hırsız bir ülkeyi ancak AKP'yle götürür ve götürmüştür" dedi.

Bahçeli MHP'nin Düzce mitingindeki konuşmasında kentin sokaklarının işsiz, ümitsiz gençlerle dolu olduğunu belirtti., "Buna neden AKP'dir, bunun müsebbibi 17-25 Erdoğan ve Serok Ahmet'tir" dedi. Başbakan Davutoğlu'na "son dakikalarını oynayan yorgun bir saray kuklası" diyen Bahçeli "AKP geriye sarmaya başlamış, kendi kendini yiyen siyasi bir organizmaya dönüşmüştür. AKP'deki keskin düşüş, ne yazık ki Davutoğlu'nun akıl sağlığını tehdit etmeye başlamıştır" dedi.

Kendilerinin milli tarihin sayfalarına destanları, şan ve şerefi kan mürekkebiyle yazarak bugünlere ulaştıklarını belirten Bahçeli, "Davutoğlu tarihlerini incelerse yollarının Konuralp'e değil düşman tekfurlara; Akçakoca'ya değil Anadolu toprakları üzerinde plan yapan Bizans artıklarına çıktığını gayet net olarak görecektir" dedi. Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

"-Ensende sarayın demir yumruğu her an inmeyi beklemektedir.

-Demiştir ki; 'birileri, dört yanlış bir doğruyu, yani AKP'yi götürmesi için planlar yapmıştır.' Davutoğlu'nun birileri dediklerinin kimliği, dört yanlıştan kastının ne olduğu esasen bizim meselemiz ve gündemimiz değildir. Başbakan unutmasın; dört yanlış bir doğruyu ancak imtihanlarda götürür. Fakat dört hırsız bir ülkeyi ancak AKP'yle götürür ve götürmüştür.

-Bizim HDP'yle aynı çizgiye geldiğimizi iddia eden Serok Ahmet, asıl ipleri Kandil'de olan terör elçileriyle hangi tezgah ve tuzakları kurduklarını açıklamalıdır. Adana ve Mersin'deki bombalamaların altında kimler vardır? Hangi siyasi hedefler gözetilmiştir? Saray ve Davutoğlu'nun yönettiği devlet içindeki bazı mahfiller bu suikast teşebbüsünün neresinde, HDP ve PKK hangi roldedir? 7 Haziran'a 19 gün kala sokak temelli kan ve ölüm yatırımı yapan karanlık ellerin, kanlı emellerin ardında kimler vardır?

-Kandan geçinen esasen bellidir. Ölümden geçinen de ortadadır. Felaketlerden siyasi rant uman vicdansızlık da Erdoğan ve Davutoğlu'na has bir kepazeliktir.

-1999 depreminde 57. Koalisyon Hükümetinde siyasi sorumluluk üstlenmiştik. Ve depremin yaralarını sarmak için her fedakarlığı yapmıştık... Erdoğan 18 Mayıs'ta Samsun'da; Düzce depremi diyeceği yerde, Düzce mitinginin altında kaldığımızı yüzü kızarmadan iddia etmiştir. Allah, Erdoğan'ın dilini dolandırmış, bu haksızlığı, bu gıybeti ve bu iftirayı ağzına tıkamıştır. Deprem, birden miting olmuştur. Tıpkı geçtiğimiz yıl Eskişehir'de; 'evlatlarıma helal lokma yedirmedim demesi' gibi, bu isabetli bir itiraf da olsa, yine de pot üstüne pot kırmıştır."

MHP Lideri Bahçeli, genel seçimlerin milleti tıpkı asırlar öncesinde olduğu gibi lider ülke Türkiye ülküsüne götürecek yolun başlangıcı olacağını da kaydetti.

(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler