HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bana Sevmeyi Anlat 14. bölüm fragmanında gerçekler ortaya çıkıyor

Bana Sevmeyi Anlat 14. bölüm fragmanı heyecanlandırdı. Yeni bölümü merakla bekleyenler Bana Sevmeyi Anlat 14. bölüm fragmanı ile önemli ipuçları elde etti. İşte Bana Sevmeyi Anlat fragmanı...

Bana Sevmeyi Anlat 14. bölüm fragmanında gerçekler ortaya çıkıyor

​Bana Sevmeyi Anlat 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Oyuncu kadrosunda önemli isimleri barındıran Bana Sevmeyi Anlat dizisi artık yeni bölümleri ile Pazartesi akşamları ekrana geliyor. Beğenilen hikayesi ile izleyenler üzerinde etki bırakan Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümü izleyenleri yine ekran başına kitleyecek. Bana Sevmeyi Anlat son bölümde yaşanan gelişmelerden sonra izleyenlerin kafasında oluşan soru işaretleri bu bölümde yanıt bulacak. Bana Sevmeyi Anlat 14. bölüm gerçeklerin ortaya çıkmaya başlayacağı bir bölüm olacak. Başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ, Dolunay Soysert gibi önemli oyuncuların paylaştığı Bana Sevmeyi Anlat 14. bölümüyle 5 Aralık akşamı 20.00'de ekrana gelecek. Bana Sevmeyi Anlat 14. bölüm fragmanı ve ipuçları aşağıda!

BANA SEVMEYİ ANLAT YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Hayatına kaldığı yerden devam eden Berna, Alper’den vazgeçmemek için harekete geçer. Suzan, Berna’nın uyanmasıyla hayata karşı umutlanmıştır ancak beklenmedik bir durumun içinde bulur kendini. Haşmet, kendisini oyuna getirenden hesap sormak için harekete geçmiştir. Geçmişiyle yüzleşmeye hazırlanan Canan yeni bir dönemin başlangıcında olduğundan habersizdir. Ezgi, aşk acısıyla yanıp tutuşurken Alper ve Leyla’ya yardım için gizlice Engin’in evine girer. Evde bulduğu şey ona bambaşka bir Engin anlatmaktadır. Alper ve Leyla ise aşklarını özgürce yaşayabilmek adına önemli bir adım atar…

Ay Yapım'ın dizisi olan Bana Sevmeyi Anlat'ın yapımcısı Kerem Çatay. Senaryosunu Deniz Akçay'ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Mesude Erarslan oturuyor. Dram türündeki dizinin müzikleri ise ünlü müzisyen Toygar Işıklı'ya ait... Bana Sevmeyi Anlat dizisinin kadrosunda; Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ, Dolunay Soysert, Kadir Çermik, Mehperi Mertoğlu, Bihter Dinçel, Aslı Orcan, Emir Çubukçu, Cemil Büyükdeğerli, Mine Kılıç, Bahadır Vatanoğlu, Serdar Özer, Gülper Özdemir, İlayda Alişan, Naz Sayıner, Salah Tolga Tuncer, Çisem Çancı ve Lavinya Ünlüer yer alıyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haşmet, Alper ve Leyla’yı kameradan izlerken, Berna’nın uyanma haberi herkesi şok eder. Berna’nın hiçbir şey hatırlamaması Alper ve Leyla için ayrı bir çıkmazdır. Onur ise tutkuyla bağlı olduğu Berna’ya kavuşabilme ümidiyle sabretmektedir. Engin’in evlenme teklifini kabul eden Ezgi’yi en mutlu gününde acı bir sürpriz beklemektedir. Alper, Leyla’ya olan aşkını özel bir hediye ile taçlandırırken Haşmet, Berna’nın uyanmasını kutlamak için Alper ve Berna’yı yemeğe davet eder. Leyla adını sık sık duymakta olan Berna için bu yemeğin anlamı büyüktür.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler