HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başakşehir Sevilla maçı canlı yayınlayan kanallar: Maçı şifresiz yayınlayan kanallar için tıklayın

Başakşehir Sevilla maçı canlı olarak dünya çapında pekçok ülkede yayınlanacak. Şampiyonlar Ligi maçı olması nedeniyle Şili dahil, Kongo dahil pekçok farklı ülkede Başakşehir Sevilla maçı canlı yayınlanacak. Başakşehir Sevilla maçı hangi kanalda yayınlanacak, merak ediyorsanız veya yurtdışında yaşıyor, bu maçı canlı şifresiz izlemek istiyorsanız haberimizdeki rehberden faydalanabilirsiniz. İşte Başakşehir Sevilla maçı için canlı yayın rehberi!

Başakşehir Sevilla maçı canlı yayınlayan kanallar: Maçı şifresiz yayınlayan kanallar için tıklayın

Başakşehir Sevilla maçı için canlı yayın gerçekleştirecek kanallar maç saatinin yaklaşmasıyla iyice merak ediliyor. Temsilcimiz Başakşehir ile İspanya temsilcisi Sevilla, bu akşam 21.45'te İstanbul'da karşı karşıya gelecekler ve bu maçı Tivibu Spor 2 kanalı canlı fakat şifreli yayınlayacak. Eğer Azerbaycan'da yaşıyorsanız Başakşehir Sevilla maçını İdman TV'de şifresiz izleyebileceksiniz. Hacmi gün geçtikçe artış gösteren canlı yayın ihaleleri nedeniyle; artık Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi maçları Barbados'tan, Belçika'ya pekçok ülkede canlı ve şifresiz izlenebiliyor.

BAŞAKŞEHİR SEVILLA MAÇINI CANLI YAYINLAYAN KANALLARIN LİSTESİ

Şampiyonlar Ligi ön eleme statüsünde olan Başakşehir Sevilla maçı bazı ülkelerde şifresiz, bazı ülkelerde ise şifreli olarak yayınlanacak. Eğer Başakşehir Sevilla maçını yurtdışından izlemek durumundaysanız; Bulgaristan'dan Voyo Sport isimli kanaldan, Azerbaycan'da yaşıyorsanız, bu önemli maçı canlı, şifresiz izleyebileceksiniz.

Maçı canlı yayınlayan diğer kanallara bakacak olursak; Başakşehir Sevilla maçı, ABD'de 3 farklı kanal tarafından yayınlanacak. Ülkenin resmi spor yayın organı FOX sports ve ESPN ve firmanın mobil uygulamaları Başakşehir Sevilla maçını canlı yayınlıyor. ABD'den bu maçı canlı ve şifresiz izlemek isteyenler ayrıca, FOX Sports GO gibi uygulamalardan internetten şifresiz izleyebilecekler.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmada Turpin düdük çalacak. Medipol Başakşehir - Sevilla maçı Tivibuspor 1 kanalından naklen yayınlanacak.

Başakşehir - Sevilla maçında orta hakem Turpin'in yardımcılığını Nicolas Danos ve Cyril Gringore'nin yapacağı maçın dördüncü hakemi ise Hicham Zakrani olacak. Karşılaşmada ilave yardımcı hakemlik görevlerini de Ruddy Buquet ve Nicolas Rainville üstlenecek.

BAŞAKŞEHİR'DEN YİNE TWİTTER ATAĞI!

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında yarın İspanya'nın Sevilla takımını konuk edecek Başakşehir Futbol Kulübü, rakibine esprili bir göndermede bulundu.

Kulübün resmi Twitter hesabından, Sevilla'nın çeşitli dönemlerde UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmasıyla ilgili görseller paylaşılarak, "Don't you want to win the EuropaLeague once again SevillaFC? (Avrupa Ligi'ni bir daha kazanmak istemez misiniz.)" ifadesine yer verildi.

İspanyol ekibin cevabı ise gecikmedi: "Teşekkürler ama bizde çok var. (5 tane kupa emojisi) Siz ilk kez kazansanız daha iyi olur.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler