HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz TV’ye saldıran 8 kişi gözaltına alındı

Beyaz TV'de yayınlanan, Ertem Şener'in moderatörlüğünü yaptığı 'Derin Futbol' programını protesto etmek amacıyla televizyon binasını basan taraftarlardan 8’i gözaltına alındı.

Güvenlik kamera kayıtlarından tespit edilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Ertem Şener'in moderatörlüğünü yaptığı, Sinan Engin, Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ümit Özat'ın katıldığı 'Derin Futbol' programında Real Madrid-Galatasaray maçıyla ilgili yorumlara tepki gösteren bir grup taraftar, gece 02.00 sıralarında kanalın Beşiktaş'ta bulunan binasına geldi. Televizyon binasını taşlamaya başlayan taraftarlar, daha sonra bahçeye girdi. Buradaki güvenlik görevlilerini darp eden taraftarlar, stüdyolara kadar ilerledi. Programın yapıldığı stüdyoya giremeyen saldırganlar, daha sonra tekrar dışarı çıktı.

Güvenlik görevlisi Hasan Kızılbudak'ın kafasına vurulan tuğla ile yaralandığı olay sonrası Televizyon yetkilileri ve program yapımcılarının şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Polis, olaylara karıştıkları belirlenen 8 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

(CİHAN)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler