HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bodrum'da trafik kazaları : 2 ölü

Bodrum'da trafik kazaları : 2 ölü

MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 ‘ü yabancı uyruklu 9 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 13.00 sıralarında Bodrum-Milas Karayolu'nun Kaynar Mevkiinde meydana gelen ilk kazada 1 kişi öldü, 3'ü yabancı uyruklu 7 kişi yaralandı. Milas istikametine seyir halinde olan Vedat Bayatkaya idaresindeki 35 SP 721 plakalı otomobil ile Çek uyruklu Tomas Hovorka'nın kullandığı MM VC 1 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, Vedat Bayatkaya ile kullandığı otomobilde bulunan Cemile Bayatkaya, Kübra Bayatkaya, Tuğba Bayatkaya, Mehmet Şaşmaz, diğer otomobilin sürücüsü Tomas Hovorka ve araçtaki Çek asıllı Peter Majer ve Mıchoelan Knechtovo yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi ile Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralılardan Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kübra Bayatkaya (22) hayatını kaybetti. Bayatkaya'nın geçen cuma günü dünya evine girdiği öğrenildi.

Saat 16.00 sıralarında meydana gelen ikinci kazada ise Torba Mahallesinden Bodrum istikametine seyir halinde olan Hüseyin Özden'in (67) kullandığı 34 YA 4627 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak sürüklenerek yol kenarındaki yağmur suyu kanalına çarptı. Kazada Hüseyin Özden ile araçta bulunan Hatice Özden (59) ve Güneş Özden (3) ağır yaralandı. Yaralılardan Hüseyin Özden kaldırıldığı Özel Bodrum Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Tedavi altına alınan Hatice ve Güneş Özden'in yoğun bakıma alındığı bildirildi.

Kazalarla ilgili soruşturma sürüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler