HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Ankara'ya çekildi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın kamu değişikliği ile birlikte Bursa'da İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ile İlçe Milli Eğitim müdürlerinin görev yerleri değişti.

Atilla Gülsar'ın kadrosu Ankara'ya alınırken, yerine vekaleten Şube Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın kamu değişikliği ile birlikte Bursa'da 17 ilçede görev yapan müdürler ile İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar'ın da görev yerleri değişti. Uzman kadrosuna geçen İlçe Milli Eğitim müdürleri vekaleten görevlerini sürdürürken, Bursa İl Milli Eğitim müdürü Atilla Gülsar'ın kadrosu Ankara'ya alındı. Atilla Gülsar'ın yerine vekaleten Şube Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici atandı.

"GÖREV DEĞİŞİKLİLİKLERİ MİLLİ EĞİTİME HAYIRLI OLSUN”

Milli Eğitim Bakanlığı'nın kamu değişikliği resmi gazetede yayınlanmasıyla birlikte il ve ilçe milli eğitim müdürlerinin otomatikman kadrolarının düştüğünü ifade eden Eğitim Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, 12'ye yakın müdürün ise Ankara'ya alındığını söyledi. Geriye kalan müdürlerin ise eğitim uzmanı olarak görevlerine devam edeceğini ifade eden Gülsar, "Bu siyasal iktidarın tasarrufudur. Sizi atar veya görevden alır. Kanun düzenlemesi yaparken, biz komisyonlarda yetkili sendika olarak mücadele ettik. Ama orada burada konuşan sendikalar, hiçbiri o yanlıştır diye bir teklif de bulunmadılar. Ama şu an böyle bir siyasi karar alındı. Görev değişiklilikleri milli eğitime hayırlı olsun. Biz kim gelirse gelsin, sendika olarak istişareye açığız. Eğitim yanlış bir şey yaptıkları zaman karşılarında güzel işler yaptıkları zaman da yanlarında oluruz. Ankara'ya çekilen Atilla beyin sivil toplum örgütü olarak çalışmalarından memnunduk. İnsani yaklaşımları ve yaptığı hizmetler için teşekkür ederiz. İstişareye açık güzel bir insandı” diye konuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler