HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Büyük buluşma Game of Thrones 7. sezon 3. bölümde! Game of Thrones izle

Game of Thrones izleyicilerinin merakla beklediği büyük buluşma Game of Thrones 7. sezon 3. bölüm fragmanında ortaya çıktı. Dizinin yeni sezon ikinci bölümünde kuzgunlar uçuruldu, mesajlar gönderildi ve Jon Snow ile ejderhaların annesi Daenerys buluşması için şartlar oluştu. Game of Thrones dizisinin en sevilen iki karakterinin ilk kez karşılaşacak olmaları heyecanla bekleniyor. İşte Game of Thrones yeni bölüm fragmanı ve detaylar, ayrıca Game of Thrones'u internetten izleme bağlantısı...

Büyük buluşma Game of Thrones 7. sezon 3. bölümde! Game of Thrones izle

Game of Thrones 7. sezonuna sıkı bir başlangıç yaptı ve Game of Thrones son bölümde uzun süredir beklenen bir buluşma için adımlar atıldı. Game of Thrones yeni bölümde dizinin hayranlarını neler bekliyor?.. İşte Kuzeyin Kralı Jon Snow ile Ejdarhaların annesi, Khaleesi, Kraliçe Daenerys Targaryen'in bir araya geleceği Game of Thrones 7. sezon 3. bölüm ile ilgili detaylar, yeni bölüm fragmanı ve kaçıranlar için Game of Thrones son bölüm izleme bağlantısı haberimizin devamında.

Dizinin son bölümünü kaçırdıysanız buradan sonrası sizin için spoiler olabilecek bilgiler içerebilir. Öncesinde aşağıdaki bağlantı ile Türkiye'de Game of Thrones'un yayın haklarına sahip olan BeIN'in sitesine erişebil ve BeInConnect üyeliği alarak Game of Thrones'u resmi kanalından izleyebilirsiniz. Torrent siteleri veya internetten indirilen korsan bölümler cihazınız için zararlı yazılımlar barındırabilir.

Game of Thrones son bölüm izle

GAME OF THRONES YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin 3. bölümünde iki önemli gelişme yaşanacak ki bunlardan en çok merak edileni Jon Snow ile Daenerys'in buluşması. Diğeri de Lannisterlar'ın kalesi Casterly Rock'un istilası.

Dünya'da Game of Thrones'in en sevilen kadın ve erkek karakterlerinden Jon Snow ile Daenerys dizide daha önce karşı karşıya gelmediler. Jon'un annesinin Lyanna Stark ve babasının da çılgın kralın en büyük çocuğu, Daenerys'in büyük abisi Rhaegar Targaryen olduğu ortaya çıktıktan sonra bu buluşma daha çok merak edilir oldu. Ne Jon Snow'un ne de Daenerys'in aralarında bir kan bağı olduğundan haberleri var. Daenerys aslında Jon Snow'un halası oluyor.

CASTERLY ROCK DÜŞECEK Mİ?

Hatırlanacağı gibi Game of Thrones son bölümün finalinde Daenerys'in deniz gücü büyük bir darbe almış ve ibreyi Lannisterlara döndürmüştü. Şimdi de dizinin hayranları Lannisterların bir kayıp yaşamasını bekliyor.

Game of Thrones 7. sezonr 3. bölümde lekesizler ve Dothrakiler, Lannisterler gücünün merkezi olan Casterly Rock kalesine saldıracaklar. Bu saldırının başarılı olup olmayacağı merak edilyor! İşte bu iki önemli gelişmenin ve diğer bazı detayların yer aldığı Game of Thrones 7. sezon 3. bölüm fragmanı...


En Çok Aranan Haberler