HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul 96. bölüm 2. fragmanı izle: Yeni bölümde büyük savaş başlıyor!

Diriliş Ertuğrul 96. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ekranların en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümün ikinci fragmanı da izleyicilerle paylaşıldı. Merakla beklenen yeni bölümde Ertuğrul Bey ve alpleri ile birlikte savaşa hazırlanırken karşı tarafta Ares, Bahadır Bey ve Emir Sadettin gizli planlar yapıyorlar. Dündar'a kızgın olan Ertuğrul Bey'in son kararı herkesi çok ediyor. Sadettin Köpek'in hainliği bu sefer son bulacak mı? İşte Diriliş Ertuğrul 96. bölüm 2. fragmanı...

Diriliş Ertuğrul 96. bölüm 2. fragmanı izle: Yeni bölümde büyük savaş başlıyor!

Diriliş Ertuğrul 96. bölüm 2. fragmanı dün akşam yayınlandı ve ilgiyle izlendi. Dizinin hayranları tarafından defalarca izlenen fragman, Diriliş Ertuğrul yeni bölüm için ayrı bir heyecan uyandırdı. Simko'dan kurtulup obaya dönen Ertuğrul Bey, yokluğunda olan karışıkları düzeltme yoluna gidiyor. Ailesine karşı gelen Dündar'ı beylikten ve alplikten alan Ertuğrul Bey, son hamlesini de onu savaşa almamakla yapıyor. Diriliş Ertuğrul 96. bölüm fragmanları haberimizde.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 96. YENİ BÖLÜM

"BU DAVA ALLAH'IN DAVASIDIR!"

Diriliş Ertuğrul 96. bölümde her iki tarafta ayrı bir savaş hazırlığı başlıyor. Ertuğrul Bey'in obaya dönüşünün büyük sevinci yaşanmaktadır. Ertuğrul Bey'in ilk hamlesi Dündar Bey'i hizaya çekmek olur. Onu beylikten ve alplikten alan Ertuğrul Bey, daha sonra Bahadır Bey'e satılan Hanlı Pazar'ı geri alır. Ertuğrul Bey'in hedefinde şimdi Karacahisar Kalesi ve tekfuru Ares vardır.

Ares ise kalesine sığınmış ve Ertuğrul Bey'in geri dönmesi, Hanlı Pazar'ı geri alması sonrasında çılgına dönmüştür, sürekli onu altetmek için planlar yapmaktadır. Türkleri yok etmenin yolu Ertuğrul'u yok etmekten geçiyor diyen Ares, fragmanda harita üzerinde Kayı Obası ve Ertuğrul Bey ile ilgili planlar ile uğraşıyor. Hanlı Pazarı kaybeden Bahadır Bey de Ertuğrul Bey'e karşı kinlenmiştir. Ve her zamanki gibi Sadettin Köpek, bir hainlik peşinde "Ertuğrul Bey'in kellesini senden çok ben istedim" diyerek dile getiriyor.

BENİM YOLUMA BAŞ KOYANLARLA SAVAŞA GİRECEĞİM!

Diriliş Ertuğrul 96. bölümde Ertuğrul Bey ve Kayı Obası büyük savaşın hazırlığında iken Dündar Bey ile alınan karar Hayme Ana ile Halime Sultan'ı bir kez daha şok yaşatır. Benim yoluma baş koyanlarla savaşa gireceğim diyen Ertuğrul Bey, Dündar'a senin bu savaşta yerin yok diyerek kovuyor. Dündar Bey'in bundan sonra nasıl bir yok çizeceği, daha önce bir kez ihanet eden Dündar Bey'in yine aynı şeyi yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 96. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Dirliş Ertuğrul yeni bölümde; Köle tüccarı Simko ve Tekfur Ares’in gönderdiği adamları alt eden Ertuğrul obasına dönmüş, obaya büyük bir sevinç hakim olmuştu. Ertuğrul henüz bu sevinci doya doya yaşayamadan Dündar’ın Hanlı Pazar’ı satmak üzere olduğunu öğrenmiş ve alplarıyla beraber Hanlı Pazar’a doğru dörtnala yola düşmüştü. Ertuğrul, Hanlı Pazar’ın satışına mani olabilecek mi? Satış anlaşması mühürlenmeden yetişebilecek mi? Dündar’a karşı tavrı ne olacak? Kendisine tuzak kuran Ares’e ne yapacak? Yokluğunda yaşanan gelişmeler karşısında nasıl davranacak?

Çavdar beylerini biat ettirip Hanlı Pazar’ı almaya giden Bahadır Bey, Ertuğrul’un dönüşünden sonra ne yapacak? Beyliği ve Hanlı Pazar’ı alabilecek mi? Ertuğrul ile aralarında nasıl bir münasebet gelişecek?

Tekfur Ares ve Emir Saadeddin, Ertuğrul’un dönüşünden sonra ne yapacak? Ertuğrul’a karşı ortak mı hareket edecekler? Yeni planları ne olacak? Ve Ertuğrul, Ares’e tuzak kurmasının bedelini ödetecek mi?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 96. BÖLÜM FRAGMANI


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler