HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erkan Tan, CHP’li vekile canlı yayında bela okudu: Allah’ım, onu cehennemine al, cayır cayır yak

A Haber’de Sabah Ajansı programını sunan Erkan Tan, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’ya canlı yayında bela okudu.

Erkan Tan, CHP’li vekile canlı yayında bela okudu: Allah’ım, onu cehennemine al, cayır cayır yak

Adana’nın Aladağ ilçesinde ‘Süleymancılar’ olarak bilinen cemaate ait olduğu belirlenen kız öğrenci yurdunda 11 öğrenci ve bir eğitmenin hayatını kaybettiği yangının ardından Erdoğdu, Twitter hesabından “Bu yurdu yakan zihniyeti öyle bir cezalandırmalıyız ki bir daha bir tek çocuğumuzun parmağı bile yanmamalı.. Cehaletin, barbarlığın, küstahlığın acısını çekmekten yorulduk… Bıktık… Usandık… Sizin cennetinize girmektense cehennemde yanarım…”diye isyan etmişti.

‘Yalvarıyorum sana’

CHP’li vekilin tweetlerini programında okuyan sunucu Tan, hızını alamayarak Erdoğdu için bela okudu. Sunucu, ellerini havaya kaldırarak “Allah’ım sen bu Aykut Erdoğdu kendi istemiş, onu cehennemine al, cayır cayır yak. Yalvarıyorum sana, bütün kalbimle. Amin” diye beddua etti.

Erdoğdu için canlı yayında “Bu olaydan sonra acımız var, milletvekilinin attığı tweete bak” diyen Tan, sözlerine şöyle devam etti: “Kendi istemiş. Ben de o yüzden dua ettim. Benim ne kabahatim var, Allah’a böyle yalvarmış.”


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler