HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eyüp'te engelli vatandaş elleriyle basamakları tırmandı

Türkiye anayasa değişikliği için sandık başında gitti. Referandumda objektiflere dikkat çeken görüntüler yansıyor. İstanbul Eyüp'te oy kullanmak için okula giden bir engelli, ellerini kullanarak basamakları tırmandı. Bir kişi o anları cep kamerasına kaydetti. Engelli seçmen, asansörün bozuk olmasına tepki gösterdi. "Bunu çekin görsünler" diyen seçmen, kendisine "Tamirci çağırın asansörü yaptırın" denildiğini belirtti.

Türkiye anayasa değişikliği için sandık başında gitti. Referandumda objektiflere dikkat çeken görüntüler yansıyor. Bu görüntülerden birisi İstanbul Eyüp'te cep telefonuna kaydedildi.

ASANSÖRÜ KULLANMAK İSTEDİ

Twitter'da @TolunayOguz isimli kullanıcının paylaştığı videoda oy kullanmaya tekerlekli sandalye ile gelen bir kişi, üst katta olan sandığına ulaşmak için asansörü kullanmak istiyor.

"TAMİRCİ ÇAĞIR"

İddiaya göre okul yetkilileri asansörün bozuk olduğunu, tamirci getirip tamir ettirmesi durumunda kullanabileceğini söylüyor.

Engelli genç bu sözler üzerine tekerlekli sandalyesinden iniyor. Ellerini kullanarak basamakları tırmanan engelli adam bu sözlerle isyan etti:

"Utansınlar! Aç aç, aç bunu çek! Görsünler. Eyüp Silahtarağa İlköğretim Okulu'nun asansörü çalışmıyor. Ben böyle g.tümün üstüne oy kullanmaya gidiyorum. Ve bana gidin tamirci çağırın yaptırın diyorlar."


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler