HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Portakal'dan AK Parti'deki istifalarla ilgili olay yorum

Erdoğan'ın açıklamalarının ardından AK Parti'de istifalar peş peşe geliyor. Ünlü haberci Fatih Portakal da Twitter hesabından istifalarla ilgili yorum yaptı. Portakal, AKP’li başkanların istifa etmeleri veya istifalarının istenmesi -başka bilmediğimiz neden yoksa- övünülen #AKP belediyeciliğinin de çöküşüdür." dedi."

Fatih Portakal'dan AK Parti'deki istifalarla ilgili olay yorum

AK Parti'de deprem sürüyor.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in ardından dün Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, başkanlık görevini bıraktığını açıkladı.

Belediye başkanlarının ardından bugün de AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli istifa etti.

Dişli, yaptığı yazılı açıklamada, 24 Ağustos'ta ekonomi alanında çalışmalar yapmak üzere parti tüzüğünün 145. maddesi uyarınca şahsının "Genel Başkan Danışmanı" olarak atanması dolayısıyla büyük onur duyduğunu belirtti.

Günlerdir istifaların gerçekleşmesini bekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara, Bursa ve Balıkesir’in büyükşehir belediye başkanlarına istifalarını verme talebiyle ilgili Erdoğan,"Bu istifayı vermenin onlar da hazırlığı içerisindeler. Aksi takdirde, yine söylüyorum, gereği ne ise gereği yapılacaktır" dedi.

Bugün, istifaları istenen belediye başkanlarıyla ilgili konuşan Bekir Bozdağ, "Etik olan istenen adımı atmalarıdır.Halka kulak tıkarlarsa zarar görürler" diye konuştu.

'İSTİFALAR ÇÖKÜŞTÜR'

Spiker Fatih Portakal da istifalarla ilgili sosyal medyadan çok konuşulacak yorumlara imza attı.

Fatih Portakal'ın AK Parti'deki istifalarla ilgili tweetler şöyle;


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler