HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe 3-1 Kasımpaşa maç özeti ve gol pozisyonları

Süper Lig’de 21.haftanın açılışı nefes kesti, Fenerbahçe Kasımpaşa maç özeti ve önemli anları haberimizde. Fenerbahçe eksik rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Fenerbahçe 3-1 Kasımpaşa maç özeti ve gol pozisyonları

Spor Toto Süper Lig 21.haftasında oynanan Fenerbahçe Kasımpaşa maç özeti, golleri, kritik pozisyonları ve önemli anları haberimizde. Şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa’yı ağırladı. Gollü geçen karşılaşmayı Fenerbahçe 3-1 kazandı ve maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe’nin golleri Diego, Van Persie ve Alper Potuk’dan geldi. Fenerbahçe Kasımpaşa maç özetinin en dikkat çekici anlarından birisi ise Kasımpaşalı Titi’nin gördüğü kırmızı kart oldu. Kasımpaşa’nın tek golünü ise Malki kaydetti.

Süper Lig 21.hafta açılış maçı Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda oynandı. İki takımın da birçok eksiğinin olması nedeniyle sahada nasıl 11’ler yer alacağı büyük merak konusuydu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Souza ve Mehmet Topal’ın yokluğunda ön libero mevkisine Kadlec’i yerleştirdi.

MAÇ ÖZETİ (1.YARI)

Mücadelenin başlamasıyla birlikte Kasımpaşa’nın eksikleri nedeniyle zorlandığı görüldü. Eren Derdiyok ve Oscar Scarione gibi gol ayaklarının sakat olması Kasımpaşa’yı hücumda eksik bıraktı.

Maçtaki ilk tehlikeli atak 10.dakikada Fenerbahçe’den geldi. Kjaer’in uzun pasında Nani topu göğsüyle kontrol etti ve ceza alanına doğru hareketlenen Van Perise ile oynadı. Hollandalı yıldızın vuruşu az farkla auta çıktı.

26.dakikada Fenerbahçe net bir pozisyonu daha harcadı. Orta sahada topla buluşan Van Persie, sol kanatta bekleyen Diego ile oynadı. Diego’nun pasında Volkan Şen sol kanattan ceza alanına yüklendi ve ortasını yaptı. Arka direkte boş pozisyonda bekleyen Van Persie müsait pozisyonda topu kafayla dışarı attı.

Fenerbahçe sol kanattan ataklarına devam etti. 28.dakikada Hasan Ali, Volkan’la verkaça girdi ve takım arkadaşından aldığı topla ceza alanına girdi. Yerden sert çevirdi, penaltı noktası civarında topla buluşan Diego’nun vuruşu üstten auta çıktı.

Sarı lacivertli ekip aradığı golü 37.dakikada buldu. Rakip yarı alanda baskı yapan Fenerbahçeli futbolcular topu kazandı. Van Persie’nin şık topuk pasıyla Ozan ceza alanına girdi ve topu ortaya çevirdi. Meşin yuvarlağı bir anda önünde bulan Diego’nun sert vuruşunda kaleci Ramazan topu izlemekle yetindi ve Fenerbahçe bu golle öne geçti. 1-0

44.dakikada Nani sağ kanattaki boşluğu gördü ve orada bekleyen Volkan Şen’e topu yolladı. Volkan içeri hareketlenmek isterken rakibinin müdahalesiyle ceza alanı içerisinde yerde kaldı. Maçın hakemi Bülent Yıldırım penaltı noktasını gösterdi. Müdahaleyi yapan Titi ikinci sarı kart ve kırmızı kartla oyundan atıldı. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Van Persie farkı ikiye çıkardı. 2-0

MAÇ ÖZETİ (2.YARI)

Maçın ikinci yarısında da Fenerbahçe etkili oyununu sürdürdü. Diego, takım arkadaşı Nani’nin koşu yoluna şık bir pas attı. Nani süratle ceza alanına girdi. Topu çevirmek isterken top Kasımpaşalı futbolcuya çarptı. Taraftarlar ve sarı-lacivertli futbolcular penaltı bekledi fakat hakem devam dedi.

63.dakikada Fenerbahçe yine etkili geldi. Volkan Şen, savunmanın arkasına doğru hareketlenen Gökhan’a şık bir pas attı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Gökhan boşta bekleyen arkadaşı Van Persie’ye topu çıkardı. Yıldız futbolcunun vuruşunda savunma topu çizgiden çıkardı.

67.dakikada Kasımpaşa en net pozisyonunu yakaladı. Castro’nun ortasında Malki zor pozisyonda güzel vurdu. Kaleci Volkan uzandı ve gole izin vermedi.

76.dakikada Diego ileri doğru koşu yapan Alper Potuk’la oynadı. Topla buluşan Alper son çizgiye kadar indi ve rakibini şık bir hareketle çalımladı. Sıfırdan içeri doğru giren Alper düzgün bir vuruşla ağları sarstı ve farkı üçe taşıdı. 3-0

87.dakikada Kasımpaşa farkı indirdi. Gökhan Gönül'ün uzaklaştıramadığı topu kapan Ferhat Kiraz, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Volkan'dan seken topu arka direkte takip eden Malki, kayarak vuruşunu yaptı ve farkı ikiye indirdi. 3-1

Maçta başka gol olmayınca Fenerbahçe 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 49’a yükseltti ve maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Kasımpaşa ise 31 puanla 7.sırada kaldı.

[

****](https://www.mynet.com/vitor-pereiraya-van-persie-tepkisi-92884-myspor)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler