HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Athletic Bilbao canlı izle : Alternatif canlı yayınlar için tıklayın

Fenerbahçe - Athletic Bilbao, bu akşam internetten canlı izlenebilir. Athletic Bilbao, bu akşam Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe'nin 4. hazırlık maçı ile takımın taraftarları, ne kadar hazır olup olmadıklarını artık daha iyi anlayabilecekler. İsviçre'de saat 21.00'da başlayacak olan karşılaşma ile ilgili canlı yayın yapan kanalları ve canlı izlemek için linki haberimizde bulabilirsiniz. İşte Fenerbahçe Athletic Bilbao maçı için alternatif canlı yayın yapan kanallar...

Fenerbahçe Athletic Bilbao canlı izle : Alternatif canlı yayınlar için tıklayın

Fenerbahçe, Athletic Bilbao ile bu akşam İsviçre'de karşı karşıya geliyor. Uluslar arası hazırlık maçı olması nedeniyle, Fenerbahçe Athletic Bilbao maçı internetten canlı izlenebilir. Türkiye'de DSmart maçın canlı yayınını gerçekleştirecek, zira eğer yurtdışında yaşıyorsanız maç için alternatif canlı yayın bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Fenerbahçe'nin İsviçre'deki 3. hazırlık karşılaşması ve takım taraftarları, topçuların ne şekilde hazır olup olmadığını görebilmek adına bu maçı merakla bekliyorlar. Sporting Lisbon karşılaşmasının ardından Fenerbahçe'nin hazırlık maçı kategorisinden en ciddi müsabakalardan ikincisi. Fenerbahçe - Atletic Bilbao maçı saat 21.00'da başlayacak.

FENERBAHÇE ATHLETIC BILBAO MAÇI CANLI YAYINLAYAN KANALLAR

Atletic Bilbao maçı, internetten canlı izlenebilir durumda. Saat 21.00'da başlama vuruşu yapılacak karşılaşmayla ilgili, Japonya, Avusturya, Bosna Hersek gibi ülkelerde dahi bu maçı canlı izleyebilirsiniz. Ayrıca Almanya, Karadağ ve Norven ülkelerinde de Fenerbahçe Athletic Bilbao maçı canlı yayınlanıyor.

Fenerbahçe Athletic Bilbao maçını şu bağlantı ile canlı izleyin: Fenerbahçe Athletic Bilbao maçını canlı yayınlayan kanalları bu bağlantıya tıklayarak bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE'NİN HAZIRLIK MAÇLARI

İsviçre Lozan'daki hazırlık çalışmalarıyla birlikte Fenerbahçe'nin hazırlık maratonu arttı. İlk olarak Sporting Lisbon karşısında 2-1 kaybettiler, ardından Marsilya ile karşı karşıya geldiler ve 1 0'lık malup ayrıldılar. Bu akşam Athletic Bilbao maçının ardından 19 Temmuz'da da Monaco ile karşılaşacaklar. O maçın da canlı yayın bilgilerini Mynet'ten bulabilirsiniz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler