HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Vardar maçı İdman TV'de şifresiz izlenebilecek mi? Soldado Vardar maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe Vardar maçı, Fenerbahçe'nin avrupa'da tamam ya da devam maçı... Fenerbahçe - Vardar maçı bu akşam, şifreli kanal tarafından yayınlayacağı için Fenerbahçeli taraftarlar, Vardar maçı için İdman TV şifresiz yayını var mı, merak ediyorlar. Bununla birlikte yeni transfer Soldado, Vardar maçında oynayabilecek mi sorusu sık sorulan sorulardan... İşte maçın şifresiz yayını ile ilgili detaylar...

Fenerbahçe Vardar maçı İdman TV'de şifresiz izlenebilecek mi? Soldado Vardar maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe Vardar maçı öncesinde maçı şifresiz yayınlayacak kanallarla ilgili detaylar ve Vardar maçında Soldado'nun oynayıp, oynayamayacağı büyük merakla merak ediliyor. Fenerbahçe'nin Vardar ile oynayacağı maç D Smart Spor kanalından yayınlanacağı için, yurt dışında yaşayan futbol severler, bu maçı İdman TV şifresiz izlenebilecek mi, merak ediliyor. İşte maçla ilgili tüm detaylar!
Fenerbahçe Vardar maçı, UEFA Avrupa Ligi seyrini direkt olarak etkileyecek maçlardan bir tanesi. Fenerbahçe, 2-0'ın rövanşını alamadığı takdirde avrupa kupalarına veda edecek. Ayrıca haberimizde Fenerbahçe'nin turu atlaması için kaç gol atması gerektiğine de değindik...

FENERBAHÇE VARDAR MAÇI İDMAN TV'DEN ŞİFRESİZ YAYINLANACAK MI?

Fenerbahçe Vardar maçını Azerbaycan'dan takip etmek isteyen futbol severler, İdman TV maçı şifresiz yayınlayacak mı, sorusunu soruyorlar. Fakat İdman TV'nin yayın akışına bakıldığında veya Azerbaycan'ın diğer kanallarına bakıldığı zaman; Fenerbahçe Vardar maçı için herhangi bir şifresiz yayın bulunmuyor. Elbette Vardar maçı, Almanya'da çeşitli kanallardan şifresiz olarak yayınlanacak.
Fenerbahçe Vardar maçı, Türkiye'den D Smart Spor kanalından, Almanya'dan ise DAZN kanalından yayınlanacak.

MAÇTA SOLDADO OYNAYABİLECEK Mİ?

Maçın ilk 11'leri belli oldu. Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu: Kameni, Isla, Neustadter, Skrtel, İsmail, M. Topal, Ozan, Dirar, Valbuena, Alper, Van Persie olarak duyurulan kadroda, sakatlığı nedeniyle Soldado yer almıyor.

FENERBAHÇE VARDAR MAÇI BİLET FİYATLARI

Okul Açık ve Migros Tribünü:
30 lira Fenerium Üst Maraton (A, B, H, I Blok): 100 lira
Fenerium Üst Maraton (C, D, F, G Blok): 120 lira
Fenerium Alt (A, B, H, I Blok): 180 lira
Fenerium Alt (C, G Blok): 200 lira
Fenerium Alt (D, F Blok): 230 lira
Fenerium Alt (E Blok): 300 lira
1907 Tribünü: 400 lira

FENERBAHÇE'NİN TURU GEÇMESİ İÇİN KAÇ GOL ATMASI GEREKİYOR?

Vardar Fenerbahçe maçı, Makedonya'da 2-0 tamamlanmıştı. Fenerbahçe, turu geçebilmek için gol yemeden 3 gol, uzatabilmek için de 2 gol atması gerekli. 4-1 ve 5-2 gibi gollü ve farklı galibiyetler Fenerbahçe'ye turu getirir. Fenerbahçe'nin 2 farklı galibiyetleri ile, deplasman golü düşünülerek Fenerbahçe tur şansını kaybetmiş olacak. 90 dakikanın 2-0 Fenerbahçe üstünlüğüyle tamamlanması halinde ise 15'er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacak. Uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa Avrupa Ligi'nde gruplarda mücadele edecek takım penaltı atışlarıyla belirlenecek.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler