HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones 6. sezon 2. bölüm izleyenlere sürpriz gelişme

Game of Thrones 6. sezon 2. bölüm izleyenlere yine sürprizler yaptı. Jon Snow hakkında gelişmelerin yaşandığı Game of Thrones 6. sezon 2. bölümde Tyrion ise ejderhalar konusunda hamle yaptı.

Game of Thrones 6. sezon 2. bölüm izleyenlere sürpriz gelişme

Her bölümü heyecan yaratan dizilerden Game of Thrones 6. sezon 2. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Büyük heyecanla beklenen dizinin yeni sezonu Nisan ayında başladı. İlk bölümle bekleyişi sona eren dizi takipçileri rahatlarken, Game of Thrones 6. sezon 2. bölüm kafalardaki soru işaretlerine de yanıt verdi. Her bölümüyle izleyenleri şaşırtmayı başaran dizinin bu sezon için en çok merak edilen sorusu Jon Snow'un yaşayıp, yaşamayacağı olmuştu. Dizinin ilk bölümünde bu soru yanıtsız kalırken, Game of Thrones 6. sezon 2. bölüm izleyicilerin soru işaretlerinin de yanıtı oldu.

Geçen sezonun tamamlanmasından bu yana Jon Snow karakterinin akıbeti çok merak edilmiş, hatta karakteri canlandıran Kit Harington'a bu yönde sorular sorulmuştu. Ancak ne dizinin yapımcıları, ne de Harington bu konuda ser verip, sır vermemişti. Bütün bunlara rağmen, Harington'un saç ve sakallarını kesmemesi, Game of Thrones takipçileri tarafından Jon Snow'un dizide devam edeceği yönünde yorumlanmıştı. Game of Thrones 6. sezon 2. bölüm bu anlamda sıkı takipçilerin taminlerini doğrulamış oldu. Dizide yaşanan bu gelişme sosyal medyada büyük ses getirdi. Kısa sürede binlerce tweet atılırken, Jon Snow kısa sürede Twitter'da Trend Topic (TT) oldu.

GAME OF THRONES 6. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sevilen dizi Game of Thrones 6. sezon 2. bölüm ile yine ses getirdi. Yeni sezonun ilk bölümünde Jon Snow'un cesedi Sir Davos tarafından Kara Kule'de bir odaya alındı. Snow'u katledenlere teslim olmayan Davos ve arkadaşları önce yaptıkları hamlelerle kurtulmayı başardı. Ancak Sir Davos, Jon Snow'un hayata geri dönmesi gerektiğini söyledi ve bunun için Kızıl Kadın olarak bilinen Melisandre ile konuştu ve bu konuda kendisinden yardım istedi. Önce Sir Davos'a yardımcı olamayacağını söyleyen Melisandre, ardından denemeyi kabul etti.

Melisandre, masada yatmakta olan Jon Snow'un cesedinin başına gelerek, onu hayata döndürmesi için büyüyü uygulamaya koyuldu ancak yaptıklarına karşılık Snow'dan bir tek tepki gelmedi. Bunun üzerine Melisandre odayı terk etti. Onun ardından diğer karakterler de odadan ayrıldı. Dizinin son sahnesinde, herkesin odayı terk etmesinin ardından ise Jon Snow hayata döndü!

Tyrion, Cersei, Tommen, Jaime...

Diğer yandan dizinin sevilen karakterlerinden Tyrion Lannister'in ejderhaların zincirlerini çözdüğü an büyük heyecan yarattı. Tyrion'a önce bu karar mantıklı gelse de, zincirleri çözmesinden sonra kendi kararını eleştirdi. Lannisterlarda ise karışıklık devam ediyor. Kızı Myrcella Baratheon'u kaybeden Cersei Lannister, acısını kızının cenazesinin yanında yaşamak istedi ancak yeni kral Tommen Baratheon onun cenazeyi görmesine izin vermedi. Hatta görmesi bir yana odasından ayrılmaması için kapısına nöbetçiler bıraktı. Ancak ardından cenazede Jaime Lannister'la konuşan Kral Tommen, bu kararından dolayı annesinden özür diledi ve annesinin yaşadıkları konusunda kendisinin suçlu olduğunu söyledi.

Sansa Stark, Theon Greyjoy'un yardımıyla Ramsey Bolton'un elinden kaçarken, Arya ise yeniden görebileceği günü bekliyordu. Game of Thrones 6. sezon 2. bölümde Arya büyük bir sürprizle karşı karşıya kaldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler