HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Göksel'in okul yıllığındaki fotoğrafı görenleri şaşırtıyor! İşte Göksel'in liseli hali...

Göksel'in bugün yayınlanan okul yıllığındaki fotoğrafı görenleri şaşırttı. Pop müziğin güçlü seslerinden Göksel'in lise yıllığı için çekilmiş fotoğrafını görenler, o olduğuna inanmakta güçlük çektiler. Göksel'den lise yıllığında "sınıfın assolisti" olarak bahsediliyor. İşte Göksel'in lise fotoğrafı ve hakkında bahsedilenler...

Göksel'in okul yıllığındaki fotoğrafı görenleri şaşırtıyor! İşte Göksel'in liseli hali...

Pop müziğin sevilen ismi Göksel'in okul yıllığındaki fotoğrafını görenler önce şaşırdı. Daha sonra ise fotoğraftakinin Göksel olduğuna inanamadılar. Lise yıllığı için çekilen fotoğrafı ile tanıdığımız Göksel'den çok farklı bir görüntü sergileyen sanatçı için söylenenler de hayranlarını hem kızdırdı hem de güldürdü. İşte Göksel'in lise fotoğrafı...

SINIFIN ASSOLİSTİ GÖKSEL DEMİRPENÇE

"Sınıfımızın assolisti Göksel, Ebru ile ön sıraların tek hakimidir. Bu arada en önde Amerikan yardımı alamamaktan oldukça fazla yakınmaktadır. En belirgin özelliği Toronaga stili saçlarıdır.

"YEMEĞİ ÇOK SEVER"

Sıkıldığı zaman kendini yemeğe veren arkadışımız, özel rejim programları uygular. Bu programda pastalar, börekler, makarnalar geniş bir yer tutar. Midesinin genişliği henüz bilim tarafından araştırılıp bulunamamamıştır.

"ESPRİLERE GÜLÜŞÜ AYRI BİR OLAY"

Arkadaşımız 16 köşe japon jetonu kullandığından, yapılan esprilere sınıfta en son tepki gösteren kişidir. Herkes gülmesini bitirdikten 10 sn. sonra espriyi keşfeder. Bundan 5 sn. sonra da gülmeye başlar.

GÖKSEL'İN PLATONİK AŞKI...

Diğer özelliklerinden biri de Cuma günlerine olan aşırı hayranlığıdır. Bu hayranlık her cuma platonik aşka dönüşür ve tahtanın sağındaki tarihin altına cuma ve Göksel adları yazılarak kalp içine alınır. Kalp bir okla delinir. Bu platonik aşk her cuma günü yaşanır.

HAKARETLERDEN SONRA GÖNÜL ALMA KISMI

Bütün bu özelliklerinin yanında çok temiz bir kalbi olduğunu ve iyi niyetini unutmamız gerekir. ...sesli kraliçemizin ilerideki hayatının huzurlu bir şekilde sürmesi en büyük dileğimizdir.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler