HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hava durumu nasıl olacak?

Hava sıcaklığının Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güneydoğusu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları ile Ankara, Eskişehir, Çankırı, Çorum, Afyonkarahisar, Kütahya, Giresun ve Trabzon çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA BÖLGESİ: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde Bursa, Bilecik ve Sakarya çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde bölgenin güney ve doğu kesimlerinde sis hadisesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ: Parçalı yer yer çok bulutlu, Kütahya ile öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde iç kesimlerde sis hadisesi bekleniyor

AKDENİZ BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra Batı Akdeniz'in parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu, kuzey ve batı kesimlerin yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Eskişehir, öğle saatlerinden sonra Ankara, Eskişehir ve Çankırı çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ BÖLGESİ: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde iç kesimlerde sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ: Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Samsun ve Çorum çevreleri ile gece saatlerinden sonra Orta Karadeniz kıyıları, Giresun ve Trabzon çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzeydoğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı yer yer çok bulutlu. (21)

İZMİR Parçalı iç kesimleri yer yer çok bulutlu. (23)

ADANA: Az bulutlu ve açık. (29)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra parçalı bulutlu. (28)

ANKARA: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden hafif sağanak yağışlı. (20)

SAMSUN: Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı. (20)

TRABZON: Parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı. (21)

ERZURUM: Parçalı bulutlu. (16)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (27) (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler