HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üstünde

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Sivas, Kayseri, Tokat, Elazığ, Bingöl ve Muş çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Ağrı, Muş ve Van çevrelerinde yer yer sis bekleniyor.

Hava durumu - 5 günlük sonuçları öğrenin

- KAR ERİMELERİ UYARISI-

Ülkenin doğu bölgeleri ile yüksek kesimlerinde kar erimeleri beklenildiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, lokal su baskını, taşkın, heyelan, vb.)ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle tahmin ediliyor:

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu (21)

ANKARA: Parçalı bulutlu (22)

IZMIR: Parçalı ve az bulutlu (26)

ADANA: Az bulutlu ve açık (27)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık (22)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu (17)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (14)

VAN: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli (10)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık (23)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Yapılan son değerlendirmeler göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

EGE: Parçalı ve az bulutlu.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Sivas ve Kayseri çevrelerinin çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Tokat, Gümüşhane, Bayburt, Artvin ile Trabzon, Rize ve Giresun'un iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, kuzey kesimleri çok bulutlu, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Kars, Ardahan, Elazığ, Bingöl, Muş ve Ağrı çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.Sabah saatlerinde Ağrı, Muş ve Van çevrelerinde yer yer sis bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık.

ANKA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler