HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

HTC U11 Android O güncellemesi ne zaman? Android 8 sürümüne ne zaman güncellenecek?

HTC U11, tanıtıldıktan sonra piyasaya sürüldü ve büyük beğeni topladı. HTC'nin amiral gemisi kategorisinden tanıttığı U11 modelinin Android 8, yani Android O güncellemesini ne zaman alacağı merak konusu oldu. Andrdoid 7.1 sürümüyle çalışan HTC U11 Android O güncellemesi ne zaman sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

HTC U11 Android O güncellemesi ne zaman? Android 8 sürümüne ne zaman güncellenecek?

HTC U11, geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. HTC U11 modelinin çıkış tarihi haziran olarak açıklanmıştı ve 650 dolardan başlayan fiyatlarla belirli bölgede satışa sunuluyor. Cihazın genel tasarımı büyük beğeni toplarken donanımsal özellikleri de epey dikkat çekici. 4GB ile 6GB farklı RAM varyasyonlarına sahip olan HTC U11'in Türkiye satış fiyatı yaklaşık 3000-3500 TL olması bekleniyor. HTC U11 Türkiye satışı sadece 4GB 64GB varyasyonu ile gerçekleşecek.

HTC U11 ANDROID GÜNCELLEMESİ NE ZAMAN GELİYOR?

Muhtemelen Temmuz ayında piyasaya sürülecek olan HTC U11, daha önce belirtildiği gibi Android 7 sürümüyle satışa girecek. Android 7, yaklaşık 5-6 aydır HTC cihazları tarafından kullanılıuyor ve şu ana kadarki performansı Android 6 sürümüne oranla daha verimli.
Bununla birlikte Android O sürümü resmi olarak duyurulmasına karşın henüz detaylandırılmadı. Ancak, firmaların politikaları doğrultusunda Google ve iş ortakları şubat ayı içerisinde Android yeni sürümlerinin yol haritalarını belirliyorlar ve tüm cihazlara gelecek olan Android güncellemeleri, sürümün piyasaya sürülmeden önceki şubat ayında planlanıyor.

Bu planlamaya göre HTC U11'in Android O güncellemesini alacağı tarih, 2018 ayını bekliyor. Android güncellemesini ilk alacak cihaz, HTC 10 gibi görünüyor. Bunun sebebi ise HTC U11'in yeni bir cihaz olması nedeniyle işletim sistemi güncellemsiyle, çeşitli bug'lara daha açık hale gelmesi olarak görülür.

HTC U11 ÖZELLİKLERİ:

Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835. CPU'su ise, 8 çekirdekli. (4x2,45GHz ve 4x1.9 GHz)
Bellekler: 64GB yerel bellek. 4GB, veya 6GB RAM belleği. 64GB'lık versiyonlar 4GB RAM ve 128GB bellekli varyasyonu geliyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler