HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika terör operasyonları açıklaması

İçişleri Bakanlığı ülke çapında yürütülen terör operasyonlarında toplam rakamları verdi...

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada,6-13 Şubat 2017 tarihleri arasında yürütülen operasyonlarda 1'i ölü 1'i yaralı 6'sı sağ yakalanan, 1'i teslim olmak üzere toplam 9 terörist etkisiz hale getirildi.

Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando Birlikleri, Polis Özel Harekat (PÖH) ayrıca iç güvenlik operasyonları çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Hava ve Kara unsurlarınca 250 operasyon gerçekleştirilmiş, örgüte yardım ve yataklık iddiası ile 520 kişi gözaltına alındı ve bunlardan 26 kişi tutuklandı.

Yabancı teröristlerle mücadele kapsamında, DEAŞ terör örgütü ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 45 kişi gözaltına alındı. FETÖ/PDY ile mücadele kapsamında, 792 kişi gözaltına alınmış bunlardan 147'si tutuklandı.

Sol terör örgütleriyle mücadele kapsamında, Sol terör örgütü ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 6 kişi gözaltına alındı.

PKK'YA PEŞ PEŞE OPERASYONLAR! SAYI SÜREKLİ ARTIYOR...

Bu sabah bir çok kentte PKK'ya yönelik operasyon başlatıldı. İstanbul ve İzmir başta olmak üzere yapılan operasyonlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Türkiye genelinde yapılan operasyonlarda şu ana kadar toplam 242 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da korsan gösteri düzenlemeyi planlayan terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 70 kişi gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı terör operasyonu gerçekleştirdi. Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden saat 02.00 sıralarında hareket eden ekipler belirlenen adreslere baskın yaptı. (AJANSLAR)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler