HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İki küçük daha sır oldu

Kayıp çocuk haberlerine yenileri eklendi. Manisa’da 9 yaşındaki Umut Zambak’tan 4 gündür, Adana’da 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’den 2 gündür haber alınamıyor.

Akhisar Atatürk İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Umut Zambak, geçtiğimiz cuma günü saat 17.00’de okuldan çıktı ve yaklaşık 150 metre ilerideki evine dönmedi. Polise haber veren fabrika işçisi baba Hasan Hüseyin Zambak ile ev hanımı anne Kibariye Zambak, Umut’u gören ya da yerini bilenlerin 0 536 590 00 29 ve 0 554 988 22 74 numaralı telefonları veya 155’i aramalarını bekliyor.

PARKA GİTMİŞTİ

Adana’nın Seyhan ilçesinde ise 6 yaşındaki küçük Gizem sır oldu. Annesi Hatice Akdeniz’in önceki gün öğle saatlerinde pazara gitmesi üzerine mahalledeki çocuk parkına koşan minik Gizem’den o saatten beri haber alınamıyor. Anne Hatice Akdeniz, pazardan döndükten sonra kızını bulamayınca durumu polise bildirse de dün gazetemiz yayıma hazırlanana kadar çocuktan haber alınamadı. Hatice ve Mustafa Akdeniz çifti, kentte çeşitli yerlere kızlarının fotoğrafının bulunduğu afişler asarken, polis ekipleri de bölgede küçük Gizem’i arıyor.

HELİKOPTER DESTEKLİ ARAMA

Gizem'i arama çalışmaları, helikopter destekli yürütülüyor. Mahalledeki parklar, oyun alanları, inşaatlar ve bahçelerde arama yapan polis ekipleri, Gizem'i bulmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Can-Kur ve AKUT'a bağlı ekipler ile gönüllü vatandaşlar da yakın mahallelerdeki boş alanlarda ve bahçelerde Gizem Akdeniz'i arıyor. Arama çalışmalarına Gizem'in yakınları da katılıyor. Gizem'in mahalledeki su kanalına düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde durduklarını belirten aile üyeleri, kızlarının kaçırılmış olmasından da korktuklarını kaydetti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler