HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşadamından Cem Boyner'e tepki

Rize'de bir iş adamı Cem Boyner'in yaptığı açıklamalara tepki göstererek iş yerindeki Boyner ürünlerini yaktı.

Rize'de 12 yıldırkonfeksiyon mağazası işleten İsmail Alim, işadamı Cem Boyner'in yaptığı açıklamalara tepki göstererek, iş yerinde Boyner'e ait firma tarafından üretildiğini belirttiği elbiselerin bir bölümünü kesti, bir bölümünü yaktı, geriye kalan bölümünü Suriye'de yardıma muhtaç kişilere göndereceğini söyledi.

Alim, sabah mağazasını açtıktan sonra iş yerindeki tabelaları söktü, tabelayı elbiselerle caddeye attı. Burada elbiselerin bir bölümünü kesen bir bölümünü yakan Alim, kalan bölümü de Suriye'de yardıma muhtaç kişilere göndermek için poşetlere doldurdu.

Alim, olay sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Rize'de 12 yıldır konfeksiyon mağazası bulunduğunu, Cem Boyner'in açıklamalarını tasvip etmediğini belirtti.

Son günlerde yapılan açıklamalardan rahatsızlık duyduğunu ifade eden Alim, "Cem Boyner'i yaptığı açıklamalardan dolayı bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak boykot ediyoruz. Bundan sonra hiçbir ürününü satmayacağız" dedi.

Alim, ürünlerin bir bölümünü kestiğini, yaktığını, tabelayı indirdiğini, kalan ürünleri Suriyeli ihtiyaç sahiplerine göndereceklerini söyledi.

(AA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler