HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kapatılan vakıflar listesi belli oldu!

Kapatılan vakıflar OHAL Kararnamesi'nin ardından belli oldu. Kapatılan vakıflar listesinde Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı da yer aldı. Kapatılan vakıflar hakkında bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Kapatılan vakıflar listesi belli oldu!

Olağanüstü hal ilan edilmesinin ardından ilk Kanun Hükmünde Kararname yayınlandı. Buna göre pek çok kamu kurum ve kuruluşu hakkında kapatma kararı alındı. Bu kapsamda 104 vakıf hakkında da kapatma kararı verildi. Kapatılan vakıflar listesinde Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı gibi Fethullah Gülen'e yakınlığı ile bilinen vakıflar yer aldı. Bu kapsamda kapatılan vakıflar artık faaliyetlerine devam edemeyecekler. Kapatılan vakıflar listesini ve konu hakkında en son gelişmeleri haberimizde bulabilirsiniz.

Kapatılan vakıfların hangileri olduğu merak ediliyor. Kapatılan vakıflar listesinde Fethullah Gülen'in kurumsal yüzü olarak bilinen Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı en çok dikkat çeken vakıf oldu. Öte yandan Hacı Bektaşi Veli Kültür Eğitim Sağlık ve Araştırma Vakfı, Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı, Okyanus Eğitim Vakfı, Turgut Özal Düşünce ve Hamle Vakfı, Türkiye-Çin Dostluk vakfı, Türk-Rus Kültür Vakfı ve Türkiye Tabipler Vakfı da kapatılan vakıflar arasında yer alıyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler