HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kartal'da fabrika yangını

İstanbul Kartal'daki bir fabrikada yangın çıktı. Olay saat 21.30 sıralarında Kartal Cevizli Mahallesi Sanayi Caddesi'nde bulunan bir polyester fabrikasında meydana geldi.

Kartal'da bir elyaf fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenden yangın çıktı. Alev alev yanarak küle dönen fabrikada büyük maddi hasar meydana geldi.

Yangın dün saat 21.30 sıralarında Kartal Cevizli Mahallesi Sanayi Caddesi'nde bulunan bir polyester fabrikasında meydana geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla, Kadıköy ve Kayışdağı'ndan çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri fabrika etrafında güvenlik önlemi alarak alev alev yanan fabrikayı söndürmeye çalıştı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saatlik çalışması sonunda yangın kontrol altına alındı. Kontrol altına alınan yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Yangını farkedip itfaiyeyi haberdar eden vatandaş, yangının ilk önce fabrikanın dışında başladığını daha sonra büyüyerek fabrikayı sardığını anlattı. Aynı vatandaş, "Yangını görür görmez itfaiye ekiplerine haber verdim. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmeye çalışıyor. Bu yangın sabah mesai saatinde çıkmış olsaydı burada çok sayıda işçi ölebilirdi." dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler